Gurkanpiro
80+ Platinum
abo oneymiş2.5k dan asagı gıtmez oda en kucuk kolı olması lazım kılo agır olursada fıyat artıyor
abo oneymiş2.5k dan asagı gıtmez oda en kucuk kolı olması lazım kılo agır olursada fıyat artıyor
cok pahalı knk arkadas kocaelıde benım sıstemı ona satıcam kargo cok tutuyor dıye vermıyom koydum bırı ıstdan alsın dıyeabo oneymiş
baya pahalıymıs yacok pahalı knk arkadas kocaelıde benım sıstemı ona satıcam kargo cok tutuyor dıye vermıyom koydum bırı ıstdan alsın dıye
28inch bisiklet jantı geldi kargoyla istanbul içi avrupa yakasından anadolu yakasına ortalama 500tl tuttu yani hacme baktığımızda biraz abartılı bir fiyat olmuş. bilemedim istanbul dışı olduğundna km göre tabi tutuluyor ama yine fazla gibi ne olcak kargo aracının arkasına bile konmasına gerek yok torpido da gelir düşününce fazla vallahi..2 gün önce bir kitap sipariş ettim, havacılık psikolojisi ile ilgilenen bir psikaloğun kitabıydı kitapda gerçekten pahalı bir kitapydı neyse, kargoya İzmir'den verildi, Üsküdar, İstanbula geldi ve ben kargoya 330 tl ödedim. E-fatura da gönderildi 257 tl ücret gerisi kdv diyor. Böyle bir fiyatlandırma normal mi sizlere sormak istedim bana fazla gedli, İzmir'den buraya uranyum mu yaktı bu kargo aracı, bu nasıl bir fiyatlandırma ya
kesinlikle haklısın, bir daha bir alışverişim olursa buna dikkat edeceğim, bende en fazla 150 lira öderim diye düşünüyordumgecen 1700 liralık ürüne 183 tl ödedim, artık anlaşmasız kargo ücreti olan ürünler alınmaz. adamlar 500 liralık ürüne bile 200 lira alacaklar rezillik.