Neler Yeni

Furylevel Z1 vs AJ159 Pro vs VXE R1

CharlesPolat

80+ Bronze
Arkadaşlar bir kere temudaki indirim olmuyor yani indirimli fiyattan hesap etmeyin sizce fp olarakta uzun süre kullanım ve fps oyunları için sizce hangisi daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
ömer faruk
standart bi dongle geliyo 8k destekli şarj istasyonlu bi şey değil

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
Arkadaşlar bir kere temudaki indirim olmuyor yani indirimli fiyattan hesap etmeyin sizce fp olarakta uzun süre kullanım ve fps oyunları için sizce hangisi daha iyi olur
Hocam ben Z1 ve ajaz159 proyu güncel olarak kullanıyorum. Click hissiyatı olarak ajazz benim daha çok hoşuma gitti. Ama z1'e göre daha ağır bir mouse. Z1 ise hafif ve click'leri sesli olan bir mouse. Yani gece ev halkı mouse'a ard arda tıklamanızdan rahatsız olabilir. Ayrıca z1'de yaşadığım bir sorundan bahsetmek isterim. Ben bu mouse'u alalı 2 ay oldu ve 2 haftadır sol click'de ara sıra takılma oluyor ve oyun sırasında olduğunda çok rahatsız ediyor. Bu herkeste olacak diye bir şey tabii ki yok ama aklınızda bulunsun derim. Ajazz bıraktığım fotoğraftaki şarj ünitesi ile geliyor ve bağlantıyı onun üzerinden sağlıyorsunuz. Z1 ise dongle ile geliyor. Ajazz da artı olarak 8k desteği var ama tamamen gereksiz bir destek olduğunu düşünüyorum çünkü fark hissettirecek bir durum yok. Karar sizin.
IMG_20250206_131906.jpg
IMG_20250205_143124.jpg

CharlesPolat

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam peki vxe r1 mi yoksa aj 159 mu dersin
Hocam ben Z1 ve ajaz159 proyu güncel olarak kullanıyorum. Click hissiyatı olarak ajazz benim daha çok hoşuma gitti. Ama z1'e göre daha ağır bir mouse. Z1 ise hafif ve click'leri sesli olan bir mouse. Yani gece ev halkı mouse'a ard arda tıklamanızdan rahatsız olabilir. Ayrıca z1'de yaşadığım bir sorundan bahsetmek isterim. Ben bu mouse'u alalı 2 ay oldu ve 2 haftadır sol click'de ara sıra takılma oluyor ve oyun sırasında olduğunda çok rahatsız ediyor. Bu herkeste olacak diye bir şey tabii ki yok ama aklınızda bulunsun derim. Ajazz bıraktığım fotoğraftaki şarj ünitesi ile geliyor ve bağlantıyı onun üzerinden sağlıyorsunuz. Z1 ise dongle ile geliyor. Ajazz da artı olarak 8k desteği var ama tamamen gereksiz bir destek olduğunu düşünüyorum çünkü fark hissettirecek bir durum yok. Karar sizin.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif

Arthur_Morgan

80+ Bronze
z1 tavsiye ederim

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
Ucuza alabilsem alıcam da bende 5 telefonda denedim hep hata alıyorum o yüzden 1600 tl aj159 mu yoksa vxe r1 mi arada kaldım
Yani ajazz güzel ürün ama 1600tl eder mi bilmiyorum. İkisi arasındaki karşılaştırmaları izlediniz mi? Özellik olarak falan birbirlerinden ne gibi farkları var?

CharlesPolat

80+ Bronze
Yani ajazz güzel ürün ama 1600tl eder mi bilmiyorum. İkisi arasındaki karşılaştırmaları izlediniz mi? Özellik olarak falan birbirlerinden ne gibi farkları var?
VXE R1 düz 2k hzmiş mesela aj159 pro 8k ama bana daha çok kalitesi önemli

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
Top Bottom