Neler Yeni

300 TL civarı ağ adaptörü önerisi

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Bütçe
300

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Ömürü tecrübe etmek lazım; garanti veremem. Bende de markasız aynısı var. Taktım direkt görüyor. Driver gerekirse; Realtek çiplidir. Realtek'in sitesinden driver indirip kurarsınız.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Ömürü tecrübe etmek lazım; garanti veremem. Bende de markasız aynısı var. Taktım direkt görüyor. Driver gerekirse; Realtek çiplidir. Realtek'in sitesinden driver indirip kurarsınız.
Hocam fazla olacağım biliyorum da başka link'i var mı ac1300'ün? Kendi sitesinden alasım gelmedi, pek güven vermiyor. Ricamdır HepsiBurada veyahut Trendyol olsun.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Alperen Yılmaz

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Tavsiyem cat6 veya 7 kablo çekin usbden olan ağ adaptörleri bazen bağlantı kesebiliyor
Merağımdan aldım açıkcası, 10 yıllık kablo kullanıyorum, bantlanmaktan iflah ettirdi artık hem bağlantı kopup duruyor hem de modem bazen çok yavaşlıyor, yavaşladığı sıra da telefonumun internetine girerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kitaplığın yerini değiştiririz; olmadı duvarı yıkarız. İnternetle aramıza ne duvarlar ne de kitaplıklar giremez.🤭
Hadi bakalım, inceleme yazacağım. Aktif olarak fazlasıyla kullanıyorum interneti, dilerim ki sorun yaratmaz.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Alperen Yılmaz
Merağımdan aldım açıkcası, 10 yıllık kablo kullanıyorum, bantlanmaktan iflah ettirdi artık hem bağlantı kopup duruyor hem de modem bazen çok yavaşlıyor, yavaşladığı sıra da telefonumun internetine girerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hadi bakalım, inceleme yazacağım. Aktif olarak fazlasıyla kullanıyorum interneti, dilerim ki sorun yaratmaz.
Hocam cat 6 veya 7 kablolar bağlantı kopması yaşatmaz cat 5 gibi kısa mesafeli değiller

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Garantisi biziz; sorun olursa tükkanımız belli.😊
Hocam ürün geldi, teşekkür ederiz yazan bir not olması ve cd görmek çok hoşuma gitti açıkçası. Speedtest değerlerim de önceki kablomdan daha iyi.

Top Bottom