Neler Yeni

YKS başvuru hakkında

forecx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğan
merhabalar ben geçen sene ilk defa sınava girdim. izmirde bir yere puanım yetiyordu başvuru yaptım ve yerleştirildim. Ama kayıt yaptırmadım vaz geçtim.Şuan ise yeniden başvuru yapacağım 4. bölüm de yani sınava ilişkin bilgiler kısmında öğrenim durumu ve kodu yazan yerde * Bir yükseköğretim programına ÖSYM'ce yerleştirildim fakat kayıt olmadım * bunu seçersem obp kırılıyor mu *Bir ortaöğretim kurumunu bitirdikten sonra herhangi bir yükseköğretim programına yerleştirilmedim.* bunu seçersem kırılmıo mu yanı bunu yapanlar varmış benim bildiğim geçen sene obp kullandığım ve yerleştiğim için obp otomatik olarak kırılıyor ama bazı arkadaşlarım böyle yaparsan kırılmıyor dıyor. obp gittiyse sınavda gitti beyler msü bb.

şahin doğan

80+ Platinum
OBP her türlü kırılıyor.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
merhabalar ben geçen sene ilk defa sınava girdim. izmirde bir yere puanım yetiyordu başvuru yaptım ve yerleştirildim. Ama kayıt yaptırmadım vaz geçtim.Şuan ise yeniden başvuru yapacağım 4. bölüm de yani sınava ilişkin bilgiler kısmında öğrenim durumu ve kodu yazan yerde * Bir yükseköğretim programına ÖSYM'ce yerleştirildim fakat kayıt olmadım * bunu seçersem obp kırılıyor mu *Bir ortaöğretim kurumunu bitirdikten sonra herhangi bir yükseköğretim programına yerleştirilmedim.* bunu seçersem kırılmıo mu yanı bunu yapanlar varmış benim bildiğim geçen sene obp kullandığım ve yerleştiğim için obp otomatik olarak kırılıyor ama bazı arkadaşlarım böyle yaparsan kırılmıyor dıyor. obp gittiyse sınavda gitti beyler msü bb.
Tekrar yazayım. İstediğin maddeyi seç. Ancak kendini kandırırsın. Sistemde tercih yaptığın ve kazandığın halde gitmediğin belli. O yüzden bu sene OBP eklenmez.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,638
İsim
Lokman Doğan
Yerleştirildiğin takdirde sonraki sene sınava girişinde obp yarısı gider. Çünkü başkasının girişini engelledin.
Her sene Kirilmiyor. Sadece 1 defa kırılıyor. Sonraki sene düzeliyor

şahin doğan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ultimatom
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Ordaki tık belirlemiyor kırılıp kırılmayacağını onlar zaten biliyordur yerleştiysen yerleştim seçeneğini seç sonra sıkıntı falan yaşarsın

Top Bottom