Neler Yeni

S25 ultra mı ip 15 pro max mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Uçar
ikiside yd olucak, hayatım boyunca ip kullanmadım ama alışma zorluğu çekeceğimi sanmıyorum sosyal medya kullanmıyorum, oyun oynamıyorum ama ilk defa pahalı bir telefon alma kararı aldım.hiçbir telefonu uzun süre kullanmadım, hep ucuz telefonlar alıp 6 7 ay içinde kırdım, devamlı düşürüyorum bunuda göz önünde bulundurarak cevaplarsanız sevinirim ikisinde de kayıt olmayacak 8 ay kullanırım kırılmaz bozulmazsa belki samsung için server kayıdı açılırsa düşünebilirim

RecwoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
-
iPhone ve diğerleri. Mutlaka iPhone tercih etmelisiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yusufcan Koçkaya
konudan bağımsız merak ettiğim için sosyal medya ve oyun hiç mi oynamadınız yoksa bırakma kararı mı aldiniz bir süre içerisinde

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
ismail
S25 ultra alırdım appstore çok darlıyor insanı

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Uçar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konudan bağımsız merak ettiğim için sosyal medya ve oyun hiç mi oynamadınız yoksa bırakma kararı mı aldiniz bir süre içerisinde
telefonda oyun oynamayı hiç sevemedim sosyal medyada 3 yıldır sadece facebook kullanıyorum onda da gruplarda takılma amaçlı pek fotoğraf çekmiyorum yani ama belli olmaz belki instayı geri açarım samsung anlaşma yapmış haberi görmüştüm ama halen storiler çamur gibi diyorlar

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,936
İsim
Hacı
S25U tabbii ki.

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Umut tunç
ikiside yd olucak, hayatım boyunca ip kullanmadım ama alışma zorluğu çekeceğimi sanmıyorum sosyal medya kullanmıyorum, oyun oynamıyorum ama ilk defa pahalı bir telefon alma kararı aldım.hiçbir telefonu uzun süre kullanmadım, hep ucuz telefonlar alıp 6 7 ay içinde kırdım, devamlı düşürüyorum bunuda göz önünde bulundurarak cevaplarsanız sevinirim ikisinde de kayıt olmayacak 8 ay kullanırım kırılmaz bozulmazsa belki samsung için server kayıdı açılırsa düşünebilirim
ip takıntınız yoksa hiç kullanmadım diyorsanız s25 ultra düşünüyorum

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kenan Fetheden
S25 u beğenilmedi pek.İphone al geç

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
S25U tabii ki kıyaslanamaz bile

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Berat
s25 e imei attırılıyorsa diğer androidler gibi s25 yoksa iphone nin yanından geçemez samsung

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ömer
Steam
1316142768
s24 ultrami 16 plusmı 16 pro maxmi 16 pro max plustan iyi biliyom s24 ultraya karşı nasıl 2 si

Top Bottom