Neler Yeni

Yardım Wraith Güven Damgası varmı

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
EmreE
Wraith de troy ödeme sistemi yoktur diye ininal aldım ama varmış onunki visa ondan alır ödemeyi yaparım diye ama kart sahibi bu işlemi yapamaz diyor desteğe yazınca güven damgası olan sitelerden alışveriş yapabiliceğim söylendi annemden iste ininal yükleyip onda kendi hesabımı onayladım yine olmuyor parayı annemin hesabına atabilirmiyim ya da çekebilirmiyim

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Wraith de troy ödeme sistemi yoktur diye ininal aldım ama varmış onunki visa ondan alır ödemeyi yaparım diye ama kart sahibi bu işlemi yapamaz diyor desteğe yazınca güven damgası olan sitelerden alışveriş yapabiliceğim söylendi annemden iste ininal yükleyip onda kendi hesabımı onayladım yine olmuyor parayı annemin hesabına atabilirmiyim ya da çekebilirmiyim
İyzicoda sorun var troy ödemelerinin çoğunu almıyor.kendi sitemde troy alamıyordum ondan dolayı iki seçenek sunuyorum artık payTR ve iyzico olarak.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
EmreE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ininaldaki parayı aktarma yolur varmu peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyzicoda sorun var troy ödemelerinin çoğunu almıyor.kendi sitemde troy alamıyordum ondan dolayı iki seçenek sunuyorum artık payTR ve iyzico olarak.
.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular