Neler Yeni

Yardım Turbox H81 Intel LGA1150 DDR3 Micro ATX Anakart

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Fikri Erdem Akpunar
Steam
mısgalı
Discord
mısgalı#9472
fiyat ve ne amaçla kullanılacağına göre değerlendirilmeli

Muraat743

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun oynamak gibi bi amacım yok genelde film izliyorum youtubde de takılıyorum oynarsam basit similator oyunları falan girerim ozellikleri iyi olan bi pc daha var evde çok aşırı bi para harcayamam da zaten o pc için en ucuz ve mantıklısı bu geldi

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Alperen Yılmaz
oyun oynamak gibi bi amacım yok genelde film izliyorum youtubde de takılıyorum oynarsam basit similator oyunları falan girerim ozellikleri iyi olan bi pc daha var evde çok aşırı bi para harcayamam da zaten o pc için en ucuz ve mantıklısı bu geldi
Kaç para var elinizde hocam

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Alperen Yılmaz
sadece ana kart işlemci ve ram takıcam çok aşırıyı çıkmamam lazım 2k içinde bitirmek istiyorum ben
Bir h81 için ben 1.5k vermezdim ikinci elden basit bir h61m k vs alın 600 700 lira civarlarında i5 3470 bir de DDR 3 4 gb ram alın iki tane bulabilirseniz kvrd3n9 olsun

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Alican ekinci
normalde dizi filme işini görürde turbox adı geçtiği için hiç güven vermiyor

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Alperen Yılmaz
Bir h61 için ben 1k vermezdim ikinci elden basit bir h61m k vs alın 600 700 lira civarlarında i5 3470 bir de DDR 3 4 gb ram alın iki tane bulabilirseniz kvrd3n9 olsun
Anakart 700 işlemci 500 ramde 200 desek 1400 tl ediyor 600 lira size kalıyor

Muraat743

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk başta benim de 2.el alasım vardı da maden falan yapılmış olabilir diye sıfırı kaydım tam bi fikrim yok yine bi sorun olur mu olmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

en ucuz bu çıkıyo bakınca DDR 3 de

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Alperen Yılmaz
ilk başta benim de 2.el alasım vardı da maden falan yapılmış olabilir diye sıfırı kaydım tam bi fikrim yok yine bi sorun olur mu olmaz mı

Hocam videoda vs duyduysanız bu mining işini onu boş konuşanlar diyor genelde içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz ama ekran kartı olsa mining ihtimali var derdim

DDR 3 te kimse mining yapmaz hocam

Muraat743

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat
Hocam videoda vs duyduysanız bu mining işini onu boş konuşanlar diyor genelde içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz ama ekran kartı olsa mining ihtimali var derdim

DDR 3 te kimse mining yapmaz hocam
peki bu ana kartlarda özellik olarak ne yazarsa daha iyi oluyo bazılarında h3 falan yazıyo

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Alperen Yılmaz
peki bu ana kartlarda özellik olarak ne yazarsa daha iyi oluyo bazılarında h3 falan yazıyo
Anakartın modeli o mesela gigabyte b450mk ile b450 s2h farklıdır

Siz genellikle günlük işlerde kullanacağınız için size basit bir anakartta yeterli

Top Bottom