hocam nasıl başvurulacağını bilmiyorum ama maaşları ve çalışma saatleri hakkında bilginiz varmı? belki yolumuz düşer bizde yaparızNerelerden basvuru yapiliyor arkadaşlar sol altta pop up cikar ya yazisarak destek alirsin onlardan olmak istiyorum ne tur yerlerden basvurulur bulamadim arastirdimda.
Çoğu illegal yollarla epinleri temin ediyor ben olsam bulasmazdım.Nerelerden basvuru yapiliyor arkadaşlar sol altta pop up cikar ya yazisarak destek alirsin onlardan olmak istiyorum ne tur yerlerden basvurulur bulamadim arastirdimda.
firmaya gore degisiyor hocam 8 saat olanda var 12 saat olanda var gunluk maaslar genelde 25 ustu oluyor kaliteli firmaysahocam nasıl başvurulacağını bilmiyorum ama maaşları ve çalışma saatleri hakkında bilginiz varmı? belki yolumuz düşer bizde yaparız
maasimi versinler napiolarsa yapsinlarÇoğu illegal yollarla epinleri temin ediyor ben olsam bulasmazdım.
Yani şirket yakalanınca sizde arada gidersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama güvenilir sitelerde deneyebilirsiniz mail atın şirketlere.
cogu sırket tedarıkı ıllegal yollarla yapmıyo 1 2 tanesı belkı dedıgın sekıldedırÇoğu illegal yollarla epinleri temin ediyor ben olsam bulasmazdım.
Yani şirket yakalanınca sizde arada gidersiniz
Ama güvenilir sitelerde deneyebilirsiniz mail atın şirketlere.
firmaya gore degisiyor hocam 8 saat olanda var 12 saat olanda var gunluk maaslar genelde 25 ustu oluyor kaliteli firmaysa
maasimi versinler napiolarsa yapsinlar
Dostum nasıl ucuza satıyor sanıyorsun bu firmalar %100 karla satiyorlar çalıntı parayı temize çekiyorlar bildiğimden söylüyorum.cogu sırket tedarıkı ıllegal yollarla yapmıyo 1 2 tanesı belkı dedıgın sekıldedır