fiyatlarını hakedermi bilmiyorumda 4590 daha iyi2.el 2 tane işlemci arasın da kaldım fiyatları aynı hangisi daha iyi bunların. Fiyatları 550tl hak eder mi bi an önce satılmadan almak istiyorum
4590 daha performanslı ancak aralarında diğeriyle 2.5 kat kadar TDP W farkı var. 4590 çok daha fazla ısınacaktır 4570TE ye göre.2.el 2 tane işlemci arasın da kaldım fiyatları aynı hangisi daha iyi bunların. Fiyatları 550tl hak eder mi bi an önce satılmadan almak istiyorum
Suan ki sogutmalari cok sesli ufak da olsa alırım bi tane oyun oynamicam için cok yorulmaz herhalde işlemci fiyatları hakkında bisi soyleye bilir misin uygun mu4590 daha performanslı ancak aralarında diğeriyle 2.5 kat kadar TDP W farkı var. 4590 çok daha fazla ısınacaktır 4570TE ye göre.
Soğutucu masrafı da yapman gerekebilir. Bunu gözeterek tercih etmeni öneririm.
4590 daha performanslı ancak aralarında diğeriyle 2.5 kat kadar TDP W farkı var. 4590 çok daha fazla ısınacaktır 4570TE ye göre.
Soğutucu masrafı da yapman gerekebilir. Bunu gözeterek tercih etmeni öneririm.
Suan ki sogutmalari cok sesli ufak da olsa alırım bi tane oyun oynamicam için cok yorulmaz herhalde işlemci fiyatları hakkında bisi soyleye bilir misin uygun mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürün aksama kalmadan satıldı maalesef yeni bişiler araştırayım mi o te olanı alayım mi
Anladım bu TE olandan daha iyi dimi
Şuna bir bak bence hocam, 4 çekirdekli tdp değeri de düşük. Günlük kullanım için alacaksın anladığım kadarıyla senin işini çok rahat görür.
4570TE nin bir üst modeliymiş bu, 4590T. 4590'ın düşük TDP li versiyonu.Anladım bu TE olandan daha iyi dimi
O zaman bunu alıyorum artık altı üstü DDR 3 sistem kurcam fazla kafa yormaya gerek artık4570TE nin bir üst modeliymiş bu, 4590T. 4590'ın düşük TDP li versiyonu.
Isınma sorunu yaşatmaz 4 çekirdek ile donma kasma yaşatmadan işini halledersin.
Hocam bir saniye, gözümden kaçmış, bu işlemcinin taban frekansı düşükmüş 2Ghz miş kusura bakmayınO zaman bunu alıyorum artık altı üstü DDR 3 sistem kurcam fazla kafa yormaya gerek artık
İ3 olan nasıl peki ghz olarak da iyiHocam bir saniye, gözümden kaçmış, bu işlemcinin taban frekansı düşükmüş 2Ghz miş kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece günlük işler için kullanacaksanız işte ne bileyim maillere bakmak, tarayıcıda gezinmek, video falan izlemekse bir sorun yaşamazsın.
Neticede 4 çekirdekli bir işlemci ve düşük güç tüketimine odaklandığından dolayı taban frekansını 2Ghz olarak belirlemişler.
İşlemci kullanımı arttığında 3Ghz e kadar çıkabiliyor.
Daha performanslı bir işlemci istiyorsanız T ya da TE olmayan modellere bakmanız lazım.
2 çekirdekliyse 4 çekirdek i5 düşük GHz olsa da daha iyi performans veriyorİ3 olan nasıl peki ghz olarak da iyi