paramı dolara çevirmek istemedim hem yatırımsal gibi bişi olarak düşündüm ama bilemiyorum yoksa seikonunda çok güzel saatleri var 10-20k arasıhocam bilmiyorumda saatede o kadar paraya gerek var mı ki ben 7 yıl casio kullandım
insanoğlunun elinden çıkan birşeyin yatırım olabileceğine inanmıyorum yatırım dolarla olmaz saatle olmaz yatırım altınla olur hocam.paramı dolara çevirmek istemedim hem yatırımsal gibi bişi olarak düşündüm ama bilemiyorum yoksa seikonunda çok güzel saatleri var 10-20k arası
yatırımla alakası yokparamı dolara çevirmek istemedim hem yatırımsal gibi bişi olarak düşündüm ama bilemiyorum yoksa seikonunda çok güzel saatleri var 10-20k arası
çok doğru söylüyosunuz hocam altın hiçbir zaman değer kaybetmez doğal madeninsanoğlunun elinden çıkan birşeyin yatırım olabileceğine inanmıyorum yatırım dolarla olmaz saatle olmaz yatırım altınla olur hocam.
usttekı cevabında yatırımsal dusundugunu belırtmıssın bende yatırımla alakası olmadıgını soyledımsorum yatırım tavsiyesi verin değil varsa öneriniz saat önerin . yoksa öneriniz yoktur zaten. laf kalabalığına gerek yok böyle konuşarak
Hocam Omega'nın saatlerine bakmayı düşündünüz mü ?sorum yatırım tavsiyesi verin değil varsa öneriniz saat önerin . yoksa öneriniz yoktur zaten. laf kalabalığına gerek yok böyle konuşarak
Ankaraen iyisi rolex magazasına gidip sormak nerede yasıyorsunuz
bakacağım saat piyasasına pek hakim değilimHocam Omega'nın saatlerine bakmayı düşündünüz mü ?
Görünüş olarak rolexten daha çok hoşuma gidiyor benim.