Neler Yeni

Beyler bayanlar klavye önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
merakımdan soruyorum niye adam akıllı markalar varken böyle çin malı klavye arıyor herkes
Köklü markaların yanında daha fiyat performans olarak kalıyorlar ana sebebi bu. Hotswap özelliği ve daha küçük boyutta olmaları da biraz ilgi çekiyor. Bence fiyat performanslığı haricinde tüketicilerin %90ına hitap etmiyorlar ve bazı özellikleri geçici heves gibi (hotswap ve küçük boy olması işi) ama yine de tercih edene saygı duyarım. Dezavantajları da garantisi vesaire olmaması ve uzun kullanım testlerinin olmaması, uzun kullanımda çoğu Çinli klavye zortluyor tabiri caizse. Bana geçici bir heves gibi geliyor en azından çoğu kullanıcı için. Türk milletinin en büyük huylarından biri yeni bir şey gelince bir süre öncekini yerden yere vurup elindekini arşa çıkarmak. Bilinçli tüketiciye saygım var ayrıca kendimde şahsen senelerdir trend olmamışken dahi Çin markası klavye kullanıyordum. Kendi kullanım sebebim özelleştirmelerinin aşırılığıydı. Sürekli keycaps alarak özelleştirmeler yapıyordum ya da switchler ile.

siyabent

80+ Bronze
Bence 2k ve altına alınır ama üstüne fazla çıkılmaması lazım max 2200
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kulaklık var mouse var bt adaptörü var birde yazarken basılı kalma yada bazen arada harflere basmama gibi sorunlar oluyor kalbosuzda fakat kabloluda sorun yok
Bende mouse bt aula var sorunsuz biri bana aula 3.0(mavi) portlarda düzgün çalışmıyor 2.0(siyah) porta tak demişti ikisindede sorun yaşamadım ama belki işine yarsr

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Ali Gezen
1700den aldım ben 3 tane hocam

bir kaç gün evvel
nasıl

Bence 2k ve altına alınır ama üstüne fazla çıkılmaması lazım max 2200

Bende mouse bt aula var sorunsuz biri bana aula 3.0(mavi) portlarda düzgün çalışmıyor 2.0(siyah) porta tak demişti ikisindede sorun yaşamadım ama belki işine yarsr
Evet öyle bi problem var

gavanoz

80+
sağolun hocam fakat kablolu ile memnunum şuanlık kalbosuz kullanırsam aklımda teşekkür ederim

Top Bottom