Neler Yeni

Yardım edin Anakartım yandı yardım edin bilgi verin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Gökay
Öncelikle Acer Aspire v15 Nitro vn7-552dk
İntel i5200u işlemci
GTX 950m ekran kartı
256gb ssd
12gb 8+4 ram
laptopum var tam kodunu bilmiyorum laptobumda 6 ay önce kadar assetto corsa oynarken kıvılcım attı 1 ay sonra açtım açıldı normalde bozuldu sanıp kaldırmıştım dünde gta 4 oynarken orjinal steam'de aldım 60 fps kadar oynuyorum sabit yine sesler çıkarıp duman atıp kapandı yarım saat sonra açtım çalışıyordu söküp baktım anakartın altı ramlerin üstünde 2 parça erimiş yanmış önceden 1 tanesi erimişti bende pek önemsememiştim ben ne yapabilirim bu duruma karşı yardım edermisiniz anakartın durumu bu ve çalışıyor
1000010373.jpg

Ekler

• Screenshot_2025-02-11-19-53-05-757_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2025-02-11-19-53-05-757_com.miui.videoplayer.jpg
    1.1 MB · Hit: 10

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Ryzen
Öncelikle Acer Aspire v15 Nitro vn7-552dk
İntel i5200u işlemci
GTX 950m ekran kartı
256gb ssd
12gb 8+4 ram
laptopum var tam kodunu bilmiyorum laptobumda 6 ay önce kadar assetto corsa oynarken kıvılcım attı 1 ay sonra açtım açıldı normalde bozuldu sanıp kaldırmıştım dünde gta 4 oynarken orjinal steam'de aldım 60 fps kadar oynuyorum sabit yine sesler çıkarıp duman atıp kapandı yarım saat sonra açtım çalışıyordu söküp baktım anakartın altı ramlerin üstünde 2 parça erimiş yanmış önceden 1 tanesi erimişti bende pek önemsememiştim ben ne yapabilirim bu duruma karşı yardım edermisiniz anakartın durumu bu ve çalışıyorAlıntıyı görüntüle
sakin ol canım merak etme bi inceleyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknik servis veya garantiye gönder. Tamirde iyiyim fakat yanma olayları çözümü olmuyor değişim oluyor üzülerek söylüyorum. Garantiyi arayın veya ailenizle yaşıyosanız küçükseniz falan ailenize diyin garantiye gönderebilir fakat garanti geçmişsse geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Gökay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Etrafını elektrik bantı ile sarsam felan büyümesini engellesem nasıl olur

PNSHER

80+ Bronze
Etrafını elektrik bantı ile sarsam felan büyümesini engellesem nasıl olur
O şekilde önlem alamazsınız. İyi bir tamirciye götürürseniz yanan parçaları değiştirebilir.

siyabent

80+ Bronze
hocam benimde zamanında ddr3 bi sistemim vardı anakart bozuldu gittim pcnin ederi 3kydı tamire 1k istediler bende gittim 13kya yeni sistem aldım tamire o parayı versem kullanmaya kıyamazdım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam benimde zamanında ddr3 bi sistemim vardı anakart bozuldu gittim pcnin ederi 3kydı tamire 1k istediler bende gittim 13kya yeni sistem aldım tamire o parayı versem kullanmaya kıyamazdım :D
sizde satın yenisini alın tamirle uğraşılmaz bea

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Gökay
Bu yanan parça ekran kartının bir parçası olabilirmi çünkü şuan Nvidia grafik sürücüsü silinmiş yüklediğimde Nvidia GPU bulunamadı diyor aygıt yöneticisinde gözükmüyor ekran kartı

quartle

80+ Gold
dostum açmasana bilgisayarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Gökay
dostum açmasana bilgisayarı
2015 çıkışlı bilgisayar ahı gitmiş vahı kalmış 2 oyun zevkim vardı akşam oynuyordum şuan ondan olmak istemediğim için danışıyorum patlarsa da patlasın şuan ets açık 25 fps oda intel erkan kartı ile Nvidia gözükmüyor saçma bi şekilde yanan parça ekran kartı parçasımı bilginiz varmı

Top Bottom