Neler Yeni

Yardım Hangi Mikrofonu Almalıyım

IIAydooII

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
IIAydooII
Hyperx Quadcast S mikrofonu almayı düşünüyordum ama sanki kondenser mikrofonların ses kalitesi daha iyi gibi ses kartım var bu arada kondenser mikrofon da önerebilirsiniz 7k bütçem var duruma göre 8k olabilir discord/oyun duruma göre yayın için kullanıcam.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Lloyd
Hyperx Quadcast S mikrofonu almayı düşünüyordum ama sanki kondenser mikrofonların ses kalitesi daha iyi gibi ses kartım var bu arada kondenser mikrofon da önerebilirsiniz 7k bütçem var duruma göre 8k olabilir discord/oyun duruma göre yayın için kullanıcam.
Kondenserden kast ettiğin XLR mikrofon galiba, Quadcast S de kondenser mikrofon çünkü. Ses kartında da XLR desteği olduğunu varsayıyorum.
Shure MV7X öneririm, oldukça kaliteli mikrofondur. Alternatif olarak Focusrite Dm14v de bakılabilir ama MV7X daha iyidir. Klavye, fare sesi gibi dış gürültüyü almaması için dinamik önerdim. Zamlanmasaydı biraz daha uyguna Rode Podmic de önerilebilirdi.

Son düzenleme:

IIAydooII

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
IIAydooII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kondenserden kast ettiğin XLR mikrofon galiba, Quadcast S de kondenser mikrofon çünkü. Ses kartında da XLR desteği olduğunu varsayıyorum.
Shure MV7X öneririm, oldukça kaliteli mikrofondur. Alternatif olarak Focusrite Dm14v de bakılabilir ama MV7X daha iyidir. Klavye, fare sesi gibi dış gürültüyü almaması için dinamik önerdim. Zamlanmasaydı biraz daha uyguna Rode Podmic de önerilebilirdi.
Bende araştırdığımda Shure ve Rode arasında kalmıştım sence attığın modellerden hangisi daha iyidir ikisi arasında

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Lloyd
Bende araştırdığımda Shure ve Rode arasında kalmıştım sence attığın modellerden hangisi daha iyidir ikisi arasında
Kutudan çıktığı haliyle ikisi de gayet güzel ve yakın performans gösteriyor. Shure sesleri daha kalın ve sıcak iletiyor tabiri caizse. Rode'un fiyatı 5900₺ bandına geri inmiş, MV7X'ten yaklaşık 2K₺ daha ucuza geliyor. Güzel bir indirimde daha ucuza bulunabilir. Karşılaştırma videosunu da bırakayım:

Benim tercihim MV7X yönünde olurdu. Fiyatına göre ikisi de güzel. 8K'ya çıkmak zorlayacaksa Rode tercih edebilirsin o noktada, boom arm fiyatı falan da düşünüldüğü takdirde.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Lloyd
Alternatif olarak Beyerdynamic M70 Pro X de düşünebilirsin. Fiyatı tam 5K, pop filter ve shock mount ile beraber geliyor ve Podmic ile çok yakın ses performansı. Ses yalıtımı bir tık geridedir belki. MV7X yine daha iyi ama f/p klasmanında değerlendirilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,373
Üyeler
169,564
Son üye
watchkeeper
Top Bottom