Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Maono PM320 XLR Stüdyo Mikrofonu 1088₺!🔥

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Oğuz Ünlüerler
Bir süredir forumda aktif olamadım dostlar, o sırada bitmiş indirim. Alan varsa hayırlı olsun herkese.

Kutusunun içinden 5/8"den 3/8"e adaptör çıkıyor. Piyasadaki hemen hemen her boom arm'a uyum sağlayacaktır.

Düşük bütçede f/p olan seçenekleri sıralayayım:

Müzik işleri için de uygun:

Daha çok yayın/podcast için:

İlla ses kartına ihtiyaç yoksa Maono PD200X tercih edip USB ile bağlayıp da kullanabilirsin.

Ürünün tüm fotoğraflarında standa takılı görünüyordu, o yüzden öyle düşündüm. Kutu açılımlarına baktım. Bazılarından PM320 modelin kutuya dahilken bazılarında stand gönderilmemiş.
Buradaki videoda PM320 serisi mikrofonda kutudan stand da çıkıyor. İlginç doğrusu.

Olması gereken fiyat falan değil bu arada. Kendi sitesinde PM320T modeli 66$'dan satılıyor; ekstradan pop filter, shock mount, tripod falan var sadece. Globalde de düz 320'nin 60$'dan aşağı satıldığını görmedim. Gördüysen de linkini paylaş bakalım. Ama ben diyeyim; güzel bir indirimde taş çatlasın 40-45$'a falan bulursun.
Burada aldığımız fiyat ile 30$ ediyor. Bak bakalım TR'de bu fiyata PM320'nin yanından bile geçecek performansta mikrofon bulabiliyor musun?

Ürünün patlamalara karşı iyi sonuç veriyor ama ileri süreçte shock mount gerekli olabilir. Ucuz yollu herhangi birisini tercih edebilirsin.

48V phantom power ve XLR'dan 3.5mm'ye kablo gerekecektir. Duruma göre preamp de lazım olabilir hatta, test etmek lazım.

Ufak bir EQ ayarıyla uygun hale getirilebilir. Ancak Maono PD200X podcast için daha iyi bir tercih olur. Bütçe yine 1K civarıysa ve elinde ses kartı mevcutsa PD100 de tercih edebilirsin.
Hocam cok sagolun kuracak oldugumda size ulasacagim. Gerekli olabilecek seyleri konusuruz yardimci olabilirseniz cok mutesekkir olurum.

U-phoria UM2 aldim ben cevap beklemeden bu arada

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Haluk h
Boom armj çıkmadı. O gün boom arm içinde olarak görmüstüm ilanı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,938
Üyeler
167,745
Son üye
nikel
Top Bottom