Neler Yeni

Yardım Telefonumun Değeri Düşer Mi?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Ahmet
arkadaşlar merhaba 2 aylık iphone 13üme spigen ekran koruyucu takarken işaretledigim yerde çizik oluştu sizce fiyatı ne kadar düşer?
8782c6bd-970c-4ada-8487-014e351d8f29.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

up up up up up up up up

Clayz

80+ Silver
arkadaşlar merhaba 2 aylık iphone 13üme spigen ekran koruyucu takarken işaretledigim yerde çizik oluştu sizce fiyatı ne kadar düşer?
Alıntıyı görüntüle

up up up up up up up up
ben poco x3 promu satarken kameranın altı kasa cızgı kısmı kronık cızılmeden dolayı fıyat kırmıstı telefoncu bu cok daha ufak bırseye benzıyo ama ılla satarken ucuzdan almak ıcın bahane olarak bunu sunar sana

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben poco x3 promu satarken kameranın altı kasa cızgı kısmı kronık cızılmeden dolayı fıyat kırmıstı telefoncu bu cok daha ufak bırseye benzıyo ama ılla satarken ucuzdan almak ıcın bahane olarak bunu sunar sana
bende fiyat kırar diye düşünüyorum hocam tahminince ne kadar kırar ?

Clayz

80+ Silver

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Ahmet
başka yardımcı olacak var mı?

descardes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
Alıntıyı görüntüle

up up up up up up up up
Bana kalırsa fiyat düşmez ama bir tane apple watch 10 sattık 1 aylık cihaz incelemediği sadece benim münasip yerler kaldı

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
fre
Alıntıyı görüntüle

up up up up up up up up
normalde kimse kılıf ekran koruyucu takmıyor dolayisiyla telefonun her yeri çizik falan doluyor. sen starken ilk günden beri kılıf ve kirilmaz cam kullaniyorum şurası da nazarlığı tek nokta kusuru diyeceksin..

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Ahmet
normalde kimse kılıf ekran koruyucu takmıyor dolayisiyla telefonun her yeri çizik falan doluyor. sen starken ilk günden beri kılıf ve kirilmaz cam kullaniyorum şurası da nazarlığı tek nokta kusuru diyeceksin..
anladım hocam çok teşekkür ederim sağolun gerçekten üzülmüştüm keşke telefoncuya taktırsaydım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,656
Üyeler
168,333
Son üye
Okanshelby
Top Bottom