Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılmıyor: BIOS Sorunu ve Çözüm Önerileri

Avco

80+
Katılım
14 Şubat 2025
Mesajlar
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda
Selamlar, 2 gün önce CPU %100 kullanmadığı halde kullandığını gösterdiği için CMD ye birkaç kod yazmamı istediler sonra da MSI ın kendi sitesinden b460m pro nun güncellemelerini yapmamı söylediler tüm zip dosyalarını indirdim sırayla hepsini yüklerken yanlış hatırlamıyorsam realtek ... Gibi bir dosyayı yükledikten sonra otomatik PC kapandı sonrasında PC yi açmayı denediğimde PC açılıyor monitör açılıyor sonrasında bi anda PC kapanıyor ve no input yazıyor uyku moduna alıyor bazen bunu kendi kendine art arda yapıyor bazen bi kere yapıyor daha açılmıyor. İnternetten hem bu forum da hem de başka forumlarda gezerken bios a girip varsayılan ayarlara almamı söylediler ancak klavyem çalıştığı halde bios a giremiyorum, bios pilini çıkartıp takmam gerektiğini söylediler ama anakartın üzerinde bios pilini bulamadım yani ole benzer bir şey yok üzerinde ne yapmam gerekiyor pazartesi günü online derslerim var projelerim falan var işimi halletmem lazım. Birde vatan bilgisayardan almıştım onlara sorduğumda 2 yıldan sonra ücretli/ücretsiz onarım yapamıyoruz dediler başka önereceğiniz tamirci varsa yazabilir misiniz Avrupa yakası tercihim olur İstanbul.
Ve anakartta dram ve CPU ışığı sırayla yanıp sönüyor beyaz şekilde eskiden de ordan beyaz bi ışık görüyordum ama hangisi olduğuna dikkat etmemiştim
Anakart:B460m pro
İşlemci:Intel i5 10600
Ekran kartı: MSI 2070 super
Ram: Kingston hyperx fury 2x8 ddr4
 

MaliArican

80+ Bronze
Katılım
22 Nisan 2020
Mesajlar
519
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Dediğim gibi başka bi virüs programıyla deneyin derim.Hiçbir çözüm olmuyorsa önemli dosyaları yedekleyip bi temiz kurulum yapın.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: Avco

Avco

80+
Katılım
14 Şubat 2025
Mesajlar
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda
Dediğim gibi başka bi virüs programıyla deneyin derim.Hiçbir çözüm olmuyorsa önemli dosyaları yedekleyip bi temiz kurulum yapın.
orda da taradım o dosyalarla alakalı bir şey çıkmadı 6 tane dosya çıktı açıklama da da istenmeyen olabilcek dosyalar tarzı bir şey yazıyor karantinaya aldım düzenli olarak hem o uygulamadan hem kaspersky den tarama yapacağım
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,893
Mesajlar
9,503,472
Üyeler
167,900
Son üye
Canblader
Top Bottom