Destek varsa çalışır fakat anakarttaki işlemci besleme vrm bölgesi ateş gibi isinacaktir.Ancak anakartım A320M-S2H herhangi bir problem yaşar mıyım yaşamamak için ne yapmam lazım
teşekkürler hocam sağolasın vallaSon güncel Biosla sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum ama yinede bi b450 yükseltmesi yapılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Az önce baktım hocam f55 sürümünde (son sürüm değil son sürüm f58d)5800x3d desteği gelmiş son sürümde de vardır.5700x’de mantıken destekler hocam.
o zaman ayrıyeten soğutucu alsam sorun gider miDestek varsa çalışır fakat anakarttaki işlemci besleme vrm bölgesi ateş gibi isinacaktir.
Anakart beslenmesi ısınır o bölgeyi sogutursaniz sorun olmaz .teşekkürler hocam sağolasın valla
o zaman ayrıyeten soğutucu alsam sorun gider mi
eyvallah hocam teşekkür ederimAnakart beslenmesi ısınır o bölgeyi sogutursaniz sorun olmaz .
Yani 5700x’i soğutmak lazım hocam.teşekkürler hocam sağolasın valla
o zaman ayrıyeten soğutucu alsam sorun gider mi
eyvallah hocam cansın teşekkürler yardım içinYani 5700x’i soğutmak lazım hocam.
Bütçeniz yeterse iyzicoyla 850tl
![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 V2 TL-C12C V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF4 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.tr
Undervoltaj yaparsanız performans kaybı olmadan rahatça kullanırsınız hocam ama tavsiyem yine bi b450’ye yükseltme yapılabilir.
Önemli değil hocameyvallah hocam cansın teşekkürler yardım için