hocam çok hızlıdan kastınız ne kadar 2 saat falan mı yoksa 5 6 saat mi acabaSE kullanıcısı olarak önermem bataryası cok hızlı bitiyor.
açıkcası redmi note 10 prodan geçiceğim ekran konusunda küçük bi telefona merak sarmıştım 6.1 inç gibi ama bu f,yat bandında bulamayınca iphone se3 e yöneldim. Ama o da dediğiniz gibi fazla küçük gelebilir.tasarımı ilginizi çektiği için söylüyorum ekranı çok küçük gelmeye başlıyor bir zaman sonra.(6s kullanıyorum ekran boyutları aynı) bence değmez.
s24fe düşündüm de fiyatı fazla geldi. a55 nasıl iyi bi telefon mudur sizce?Tercih meselesi fakat 16'ya 2. el telefon ne bileyim. Sıfır A35 al daha iyi bence.
Batarya ekran çöp lcd ekran var batsrya yarim gun idare etse şukur ediyordum biraz bütçeyi arttirip ikinci el 12 alabilirsin veya sağlam bir androidMerhaba arkadaşlar ikinci el iphone se3 buldum 16k fiyatına. İphone Se3 ün tasarımı ilgimi çekti. Alınır mı başka öneri var mıdır?
Yd düzgün telefon al kayıt ettirs24fe düşündüm de fiyatı fazla geldi. a55 nasıl iyi bi telefon mudur sizce?
4 saat var yok 1 günü çıkarmıyor yanımda sarj aleti ile dolasıyorum fakat performansından memnunum 4 sene oldu hala su gibihocam çok hızlıdan kastınız ne kadar 2 saat falan mı yoksa 5 6 saat mi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
açıkcası redmi note 10 prodan geçiceğim ekran konusunda küçük bi telefona merak sarmıştım 6.1 inç gibi ama bu f,yat bandında bulamayınca iphone se3 e yöneldim. Ama o da dediğiniz gibi fazla küçük gelebilir.