- Bütçe
- 15000
15k bütçem var kasa monitör klavye fare kulaklık vs için her şey olan bir pc arıyorum önerilerinizi bekliyorum öyle ağır oyunlar oynamıyorum lol sadece fps si yüksek olabilecek bişey olursa sevinirim teşekkürler şimdiden
dostum bu bütçeye sıfır alman çok zor 8 9k ya güzel am4 soket işlemcili rx580 590 gtx 1660 tarzı bir sistem bulursan almanı öneririm geri kalanına da ekipman dizilebilir15k bütçem var kasa monitör klavye fare kulaklık vs için her şey olan bir pc arıyorum önerilerinizi bekliyorum öyle ağır oyunlar oynamıyorum lol sadece fps si yüksek olabilecek bişey olursa sevinirim teşekkürler şimdiden
Hazır alırsan ya apu alabilirsin o da monitör ekipman içinde dahil olmaz random herhangi bir mağazada hazır olarak bulabilirsin onlarda genellikle fiyatı normalden aşırı yukarı çekiyor trendyola falan hiç bulaşma zaten yapabileceğin en iyi şey ikinci el sistemlere bakmak ona da bayağı iyi araştırıp testlerine bakman lazım PC toplamaktan da anlamıyorsan ikinci elden kafana göre toplama teker teker parçaları bul burada yeni konu aç "arkadaşlar Bu RX 6600 alınır mı" gibisinden yardımcı olurlar15k bütçem var kasa monitör klavye fare kulaklık vs için her şey olan bir pc arıyorum önerilerinizi bekliyorum öyle ağır oyunlar oynamıyorum lol sadece fps si yüksek olabilecek bişey olursa sevinirim teşekkürler şimdiden
15k ya rx580dostum bu bütçeye sıfır alman çok zor 8 9k ya güzel am4 soket işlemcili rx580 590 gtx 1660 tarzı bir sistem bulursan almanı öneririm geri kalanına da ekipman dizilebilir
ne alcak 3080 mi her şey dahil diyo ekipman monitör vs15k ya rx580DD
dostum mesajı bir daha oku istersen arkadaş 15k ya her şey dahil yazmış montiör kulaklık klavye mouse sen söylede görelim tavsiyeni15k ya rx580DD