Neler Yeni

30K Bütçeye fare hariç her şey dahil sistem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Rlgc
Bakacağım önerilerine, sağ ol. Klavye de lazım bu arada.
Ddr4 bu sistem ileride yukseltemezsin bu yüzden fiyati düşük
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci ele kendim açığım ama bizim evdeki geri kalanlar ikinci ele kapalı yüksek veya böyle bir bütçede maalesef :(
5bin bandında ips panele sahip 180hz 1ms monitor rahat bulursun asus tuf bakabilirsin yorumlarına göre eğer taksit imkanı vs varsa bunu alabilirsin

5bin bandında ips panele sahip 180hz 1ms monitor rahat bulursun asus tuf bakabilirsin yorumlarına göre eğer taksit imkanı vs varsa bunu alabilirsin
Ben birkaç hafta öncesine kadar toplayacaktim fakat laptop almak zorunda kaldım şahsen ben intel b580li bir sistem toplardım eğer anlıyorsan pc işlerinden kendinde toplayabilirsin

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,564
İsim
Samet Kaya
Hocam örnek vermiyorum,bende de 4060 Ryzen 5 5600 sistem var , işinizi görür ama , en iyisi mıdır bilemiyorum. Arkadaşlar yazar.

Birde bu monitörü alırsanız mesela iş görür.
NOT DÜŞEYİM: HOCAM EN İDEALİ BUNLAR OLMAYABİLİR VE MUHTEMELEN DEĞİLDİR, İNANİLMAZ UST DÜZEY BİR BİLGİM YOK ARKADAŞLAR DAHA İYİSİNİ YAZAR , AMA 4060 SİSTEM İŞİNİZİ GÖRÜR AMA EN OPTİMUMU OLMAYABİLİR
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
zamanında şu monitör 1000tl idi vay be bitirdiler bizi bitirdiler

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)

Ben birkaç hafta öncesine kadar toplayacaktim fakat laptop almak zorunda kaldım şahsen ben intel b580li bir sistem toplardım eğer anlıyorsan pc işlerinden kendinde toplayabilirsin
Anlıyorum hocam. B580'de karar kıldım zaten birkaç araştırma sonrası. Monitör olarak da MAG 256F tercih edeceğim.

Özelleştirme bu şekilde olursa 23.835 TL oluyor:

IMG-20250115-WA0003.jpg

Monitör de bu.

Geriye sadece klavye kalıyor. 1796 kalıyor ama biraz taviz verip düz 1800 yapalım.

zamanında şu monitör 1000tl idi vay be bitirdiler bizi bitirdiler
Maalesef...

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Rlgc
Anlıyorum hocam. B580'de karar kıldım zaten birkaç araştırma sonrası. Monitör olarak da MAG 256F tercih edeceğim.

Özelleştirme bu şekilde olursa 23.835 TL oluyor:

Alıntıyı görüntüle

Monitör de bu.

Geriye sadece klavye kalıyor. 1796 kalıyor ama biraz taviz verip düz 1800 yapalım.

Maalesef...
Hayırlı olur umarım senin için sistemi ileride geliştirmekte zorlananilirsin aklında bulunsun

Top Bottom