878n_el3man0
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Rlgc
Ddr4 bu sistem ileride yukseltemezsin bu yüzden fiyati düşükBakacağım önerilerine, sağ ol. Klavye de lazım bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5bin bandında ips panele sahip 180hz 1ms monitor rahat bulursun asus tuf bakabilirsin yorumlarına göre eğer taksit imkanı vs varsa bunu alabilirsinİkinci ele kendim açığım ama bizim evdeki geri kalanlar ikinci ele kapalı yüksek veya böyle bir bütçede maalesef
ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Ben birkaç hafta öncesine kadar toplayacaktim fakat laptop almak zorunda kaldım şahsen ben intel b580li bir sistem toplardım eğer anlıyorsan pc işlerinden kendinde toplayabilirsinDdr4 bu sistem ileride yukseltemezsin bu yüzden fiyati düşük
5bin bandında ips panele sahip 180hz 1ms monitor rahat bulursun asus tuf bakabilirsin yorumlarına göre eğer taksit imkanı vs varsa bunu alabilirsin
ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com