Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Eti Cicibebe Bisküvi 1000G 100.79TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Son düzenleme:

Bünyamina

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk defa premium alıyorsanız ilk ay 1tl. Hadi diyelim o da yok yani forumda vakit geçiren birisinin yıllık 360tl ye premium almaması kadar saçma bir şey yok BENCE tabi ki de. Neden böyle dediğimi az çok biliyorsunuzdur umarım.

ChristianSerratos

80+ Silver
İlk defa premium alıyorsanız ilk ay 1tl. Hadi diyelim o da yok yani forumda vakit geçiren birisinin yıllık 360tl ye premium almaması kadar saçma bir şey yok BENCE tabi ki de. Neden böyle dediğimi az çok biliyorsunuzdur umarım.
Forum'da vakit geçirmesine gerek yokki 1 yıllık blutv üyeliği veriyor :D sırf o yüzden bile alınmış olması gerek

Bünyamina

80+ Platinum
Forum'da vakit geçirmesine gerek yokki 1 yıllık blutv üyeliği veriyor :D sırf o yüzden bile alınmış olması gerek
Hepsipara, bedava kargo, doğum gününün de ayrıcalık, evet dediğin gibi blutv, ertesi gün teslimat ile aldığın ürün gelmezse kargo parası iade, tıkla kazan ve bil kazan var buradan kupon ve ya varsa 10-20TL hepsipara vb bir sürü ayrıcalık. Say say bitmez.
360TL kuruşu kuruşuna helal olsun. Şu aldığımız hizmete bak. :peepokalp:

Son düzenleme:

sinyorita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Emre
Vodafone kullanıyorsanız fırsatlar dünyasında 2 ay premium hediyesi var

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,269
İsim
Abdullah Aydoğdu
Yaw birader cicibebe alacam diye 360 tl hepsıburada uyelıgı mı almam lazım agzınızdan cıkanı kulagınız duysun. HB'den 3 ayda bı alısverıs yapıyorum nıye almam zorunlu olsun. Bu konuya özel yazmıyorum hıckımse kargo vs. bedellerıne bakmadan konu acıyor. 100-200 TL dıye acılan konuların hıcbırnde kargo dahıl degıl. Sorunca da premium al sunu yap bunu yap. Hosuma gıtmıyor ve bunu belırttım gerılmenıze gerek yok cıcıbebe ıcın tartısamam

Bünyamina

80+ Platinum
Yaw birader cicibebe alacam diye 360 tl hepsıburada uyelıgı mı almam lazım agzınızdan cıkanı kulagınız duysun. HB'den 3 ayda bı alısverıs yapıyorum nıye almam zorunlu olsun. Bu konuya özel yazmıyorum hıckımse kargo vs. bedellerıne bakmadan konu acıyor. 100-200 TL dıye acılan konuların hıcbırnde kargo dahıl degıl. Sorunca da premium al sunu yap bunu yap. Hosuma gıtmıyor ve bunu belırttım gerılmenıze gerek yok cıcıbebe ıcın tartısamam
Senin üzerinden sana ve genele premiumun mantığını açıkladım. Kendi fikirlerimi belirttim. Bu konuyu okuyan arkadaşların işlerine geliyorsa kısaca faydalanması için detay verdim. Ayda yılda bir alışveriş yapıyorsan benzer konular umurunda olmasın.

Son düzenleme:

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
Hepsipara, bedava kargo, doğum gününün de ayrıcalık, evet dediğin gibi blutv, ertesi gün teslimat ile aldığın ürün gelmezse kargo parası iade, tıkla kazan ve bil kazan var buradan kupon ve ya varsa 10-20TL hepsipara vb bir sürü ayrıcalık. Say say bitmez.
360TL kuruşu kuruşuna helal olsun. Şu aldığımız hizmete bak. :peepokalp:
bu zamana kadar hiç almayı düşünmedim sırf şu yazdıklarınız yüzünden alıcam 360tl zaten bi şey değil (allah bize o paranın yokluğunu yaşatmasın tabi de) alıyorum valla

Bünyamina

80+ Platinum
bu zamana kadar hiç almayı düşünmedim sırf şu yazdıklarınız yüzünden alıcam 360tl zaten bi şey değil (allah bize o paranın yokluğunu yaşatmasın tabi de) alıyorum valla
Duruma göre değerlendirip almak en iyisi. Yukarıdaki arkadaş gibi ayda yılda bir sipariş yapıyorsanız pek mantığı olmayabilir.

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
mesela her ay premium yenileyen biriyim ve benim için bu konu çok yararlı sende yoksa ne yapalım işine gelmiyorsa alma ne gereksiz linç bu

Keptın

80+ Silver
bende ayda yılda bir sipariş veriyorum bu sebeple premium'u 1 tl'ye alabiliyorum, şuan evde cicibebe var yoksa alırdım tşk

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Forumun %90ı hb premium kullanıyor belirtmeye gerek yok bu tarz şeyler çoğunluğa göre belirtilmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

250Gx4 paket var kutu içerisinde. Kuponunuz, hepsiparanız ve ya kartınızdaki varsa bonus paranız ile daha da uyguna alabilirsiniz.
Papara kartınızla alırsanız 10TL cashback alırsınız. Bir şekilde 100TL altına gelir. Yeter ki isteyin. :D
Not: Hepisburada premiumunuz varsa kargo bedava.
1739749805549.png

Bonuslarla iyice ucuza geldi teşekkürler

Top Bottom