Neler Yeni

Bu oyunu bir kez bile yüklediysen virüs bulaşmış olabilir

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
söylenilenlere göre bu oyun trojen içeriyormuş ve steamde 1 hafta boyunca erişilebilir kaldıktan sonra kaldırılmış şu anda mağaza sayfasına erişemiyorsunuz ama kütüphanenizde varsa orada gözüküyor. ben daha önceden yükledim mi yüklemedim mi bilmiyorum ama şimdi kasperskydan tam tarama yapıcam ne olur ne olmaz.

Ekler

• 1739826864820.png
    1739826864820.png
    887.5 KB · Hit: 140

liang222

80+
bu oyun bende yüklü değil steamde çıkmıdı
febeli kardeşimize yüksek zekasından ötürü biraz daha basit anlatmanız gerekiyor. Bak şimdi güzel kardeşim adam diyor ya hani steam'den kaldırılmış diye sende de bu yüzden gözükmüyor olabilir mi ? ayrıca sende yüklü değilse zaten trojan yememişsindir bu kadar basit ve kuyudaki yusuf ile gol krallığı yarışında olan güzel kardeşim benim :D

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
febeli kardeşimize yüksek zekasından ötürü biraz daha basit anlatmanız gerekiyor. Bak şimdi güzel kardeşim adam diyor ya hani steam'den kaldırılmış diye sende de bu yüzden gözükmüyor olabilir mi ? ayrıca sende yüklü değilse zaten trojan yememişsindir bu kadar basit ve kuyudaki yusuf ile gol krallığı yarışında olan güzel kardeşim benim :D
olsun olur öyle belki dalgındır sarhoştur her şey olabilir veya cümleyi tam okumadan cevap vermiştir ama böyleyse bi dahakine umarım tamamen okuyup da cevap verir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,673
İsim
Arda doğan
Beyler size hayırdır foruma yeni geldiniz millete laf edip duruyorsunuz siz çok üstün zekalımısınız?

liang222

80+
Beyler size hayırdır foruma yeni geldiniz millete laf edip duruyorsunuz siz çok üstün zekalımısınız?
forumun açıldığı 2. gün foruma katılmıştım :D yıllar sonra hesabımı kaybettiğim için yeni hesap açmıştım yeni gelmem ile fenerbahçeli kardeşime bir şaka yapmamla neden bu kadar gerildin aylık dönemin mi tuttu yoksa genç yüksek zekalı fenebahçe kardeş grubu mu rahatsız etti :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,673
İsim
Arda doğan
forumun açıldığı 2. gün foruma katılmıştım :D yıllar sonra hesabımı kaybettiğim için yeni hesap açmıştım yeni gelmem ile fenerbahçeli kardeşime bir şaka yapmamla neden bu kadar gerildin aylık dönemin mi tuttu yoksa genç yüksek zekalı fenebahçe kardeş grubu mu rahatsız etti :D
Bu bi şaka değil konuyu çevirme

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
beyler sakin. aranıza girip gerginliği azaltıyorum tartışmaya gerek yok:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,673
İsim
Arda doğan
ne alaka kardeşim ? :D soru sordun cevap verdim. Hayırdır çekiyorsun allah aşkına 5000 mesajın var lütfen git çimene falan dokun dışarı falan çık göktürk ardahan ya :D ilgilenmiyorum seninle o sene bu sene ama dimi knk
Üstün zekalı güzel kardeşim Türkçen Gıt Herhalde Türkçeyi Anlamada Zoekuk Çekiyorsun Galiba Dur Sana Açıklayım yada sen bana açıkla
Burada aşşağılama gibi bir cümle kurmadında ne kurdun adam düzgünce bir cevap vermiş birde senin verdiğin cevaba bak gelmişsin yok hesap kaybettim ben forum açılalı ezelden beri buradayım yok 5k mesajın var git çimene dokun senle ilgilenmiyorum bu tavırla ilgilenemezsin zaten

liang222

80+
Üstün zekalı güzel kardeşim Türkçen Gıt Herhalde Türkçeyi Anlamada Zoekuk Çekiyorsun Galiba Dur Sana Açıklayım yada sen bana açıkla

Burada aşşağılama gibi bir cümle kurmadında ne kurdun adam düzgünce bir cevap vermiş birde senin verdiğin cevaba bak gelmişsin yok hesap kaybettim ben forum açılalı ezelden beri buradayım yok 5k mesajın var git çimene dokun senle ilgilenmiyorum bu tavırla ilgilenemezsin zaten
en azından yazmakta zorluk çekmiyorum rezil dostum :D Hadi rezil oldun sus artık ne çene varmış dır dır dır sanırım gerçekten çimene dokunacak zamanı yok :D :D

Ekran görüntüsü 2025-02-18 013055.png
Ekran görüntüsü 2025-02-18 013044.png
Ekran görüntüsü 2025-02-18 013050.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom