Neler Yeni

Bu oyunu bir kez bile yüklediysen virüs bulaşmış olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,673
İsim
Arda doğan

Arda074

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda d
en azından yazmakta zorluk çekmiyorum rezil dostum :D Hadi rezil oldun sus artık ne çene varmış dır dır dır sanırım gerçekten çimene dokunacak zamanı yok :D :D

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
La bos yapma adam anlamamis "şaka" adi altinda kendi "üstün zekanla" millete laf atiyon konuyu fb gs ye cekiyon sacma sapan dahada uste cikmaya calisiyon.İnsanlara adam gibi davranmasini ögrenmelisin milletle dalga gecmeye yer arama çocuk gibi bunlari şakaya falanda bağlama.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Alperen Yılmaz
Ya sabır ya selamet Allahım sen akıl dağıtırken bu şemsiye mi açtı

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
söylenilenlere göre bu oyun trojen içeriyormuş ve steamde 1 hafta boyunca erişilebilir kaldıktan sonra kaldırılmış şu anda mağaza sayfasına erişemiyorsunuz ama kütüphanenizde varsa orada gözüküyor. ben daha önceden yükledim mi yüklemedim mi bilmiyorum ama şimdi kasperskydan tam tarama yapıcam ne olur ne olmaz.
Diğerlerinin dediğine çok bakma boş kavga etmişler konun da ben sorun olacağını düşünmüyorum eğer korkuyorsan bı tedirginsen bilgisayarına format atabilirsin daha güvenli olur ama bu 1 hafta içinde çoktan haberler çıkardı ama öyle bi haber de görmedim bu sorunla ilgili yani bir şey olmaz ama yinede güvenceye almak istiyorsan bilgileri kaydedip format atabilirsin hem bilgisayarın da rahatlamış olur daha temiz kullanırsın tabi bu sana kalmış bir şey olmaz şuana kadar olmadıysa büyük haber çıkardı ondan eminim bu Steam suçu sonuçta yani bir şey olsa bile steam den bı karşılık alabilirsin böyle büyük bı firmanın hatası olması garip bir şey olmaz ama korkma tavsiyem bu <3

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
Diğerlerinin dediğine çok bakma boş kavga etmişler konun da ben sorun olacağını düşünmüyorum eğer korkuyorsan bı tedirginsen bilgisayarına format atabilirsin daha güvenli olur ama bu 1 hafta içinde çoktan haberler çıkardı ama öyle bi haber de görmedim bu sorunla ilgili yani bir şey olmaz ama yinede güvenceye almak istiyorsan bilgileri kaydedip format atabilirsin hem bilgisayarın da rahatlamış olur daha temiz kullanırsın tabi bu sana kalmış bir şey olmaz şuana kadar olmadıysa büyük haber çıkardı ondan eminim bu Steam suçu sonuçta yani bir şey olsa bile steam den bı karşılık alabilirsin böyle büyük bı firmanın hatası olması garip bir şey olmaz ama korkma tavsiyem bu <3
haklısın da ben bi reelste görmüştüm girip bakınca oyunun mağazadan kaldırılmış olduğunu gördüm hani böyle bi şey olmasa neden mağazadan kalksın değil mi? bi de yanlış anlamışsın sanırım 1 haftadır dediğim şöyle 1 hafta boyunca mağazada durmuş evet ama şu son 1 2 gün içinde kaldırılmış yani son ana kadar trojen olduğu belli olmamış sanırım

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Forget
Uzatmayın oğlum ayıptır

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
haklısın da ben bi reelste görmüştüm girip bakınca oyunun mağazadan kaldırılmış olduğunu gördüm hani böyle bi şey olmasa neden mağazadan kalksın değil mi? bi de yanlış anlamışsın sanırım 1 haftadır dediğim şöyle 1 hafta boyunca mağazada durmuş evet ama şu son 1 2 gün içinde kaldırılmış yani son ana kadar trojen olduğu belli olmamış sanırım
Pardon ben yanlış yazmışım bu zaten steam den kaldırıldığı zaman da bi haber olabilir de o 1 hafta içinde de gerçekten trojen varsa o 1 hafta içinde elbet birisinin bilgisayarına bir şey olurdu ve paylaşırdı böylece daha önceden bilebilirdik mesela veya yeni kalktı ve kalktığı zamandan beri o zaman hala bı haber yok birisinin bilgisayarına bir şey olmamış olabilir belki de insanlar sorun yaşamıştır ve birilerine söylemek yerine direkt kendileri de halletmiş olabilir ama bu kadar ciddi olabilecek bir şeyin haber olmaması ve kimsenin bilgisayarında bu oyun trojen barındırıyor diyip bilgisayarıni bozduğunu söyleyen yok o mantıkta dedim garip bi doruk rahat etmek için hala PC format atabilirsin sana kalmış <3

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murathan
Geçen call of duty yükledim kaspersky trojan buldu ve sildi. Bu ara bir gariplik var herhalde.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
febeli kardeşimize yüksek zekasından ötürü biraz daha basit anlatmanız gerekiyor. Bak şimdi güzel kardeşim adam diyor ya hani steam'den kaldırılmış diye sende de bu yüzden gözükmüyor olabilir mi ? ayrıca sende yüklü değilse zaten trojan yememişsindir bu kadar basit ve kuyudaki yusuf ile gol krallığı yarışında olan güzel kardeşim benim :D
avarel

Top Bottom