- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam oynadigimiz karakter, bir radyo veya telsiz konusani, bir de kadin karakter.Seslendirmeye falan girceksiniz yani hmm kac karakter lazım?
Hocam oynadigimiz karakter, bir radyo veya telsiz konusani, bir de kadin karakter.Seslendirmeye falan girceksiniz yani hmm kac karakter lazım?
Anladim hocam yapay zekayla yapabilirsiniz yada butce cok cikacagini sanmiyorum amatör seslendiricilerle anlasabilirsiniz isi bedavaya yapacakda binlerce kisi oldugunu düşünüyorumHocam oynadigimiz karakter, bir radyo veya telsiz konusani, bir de kadin karakter.
Hocam radyo seslerini Silent Hills P.Tden aliyorum yapay zeka ile dublajliyorum sizce bir sorun cikar mi?Anladim hocam yapay zekayla yapabilirsiniz yada butce cok cikacagini sanmiyorum amatör seslendiricilerle anlasabilirsiniz isi bedavaya yapacakda binlerce kisi oldugunu düşünüyorum
Valla hocam olur olurda kaliteli iş istiyorsaniz kotude olsa amatörlerle calisilmasi dusuncesindeyim hele son zamanlarda tum oyunlarin AI ile yapildigi gunlerde insanlar en azindan emek var diyip bile oynar en azindan ben boyle dusunuyorumHocam radyo seslerini Silent Hills P.Tden aliyorum yapay zeka ile dublajliyorum sizce bir sorun cikar mi?