Neler Yeni

RX 6750 XT furmark testi başlamadan donuyor

semih.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Efe semih cunkur
Merhabalar kart aldığımdan beri aslında yarı sıkıntısız ama son zamanlar beni çok sinir ediyor yazılımsal olarak eski driver vs. Kullandım duzelmedi CS2 deyken oyunun donup maçtan atması yada başka oyunda bir anda donması ve çökmesi yada oyun inerken direk masaüstünun çökmesi mavi ekran yemedim ama surkeli donma ile çökme sorunu yaşıyorum bu gün furmark testi yapmaya karar verdim ama furmark gl ayarindayken kart test başlarında ekran donuyor alt tab attigimda yada tam ekrandan çıktığımda test akmaya basliyor tam ekranken dönüyor ama furmark VK ye aldığımda hiçbir sorun olmuyor kartım eski değil ısınması felan yok ama bu hata canımı sıkmaya başladı varmı bunun çözümü?

semih.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Efe semih cunkur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Mehmet
ddu ile temizlik sonrada adrenaline olmadan sürücüyü kur.

semih.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Efe semih cunkur

semih.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Efe semih cunkur
hiç bios resetledin mi
Resetlemedimde bunun RX 6750 XT ile ne alakası var ben bu kasayı rtx 2080 ile kullanırken hiç yaşamadım bütün donanimsal özelliklerim aynıydı bu ekran kartını aldıktan sonra olmaya başladı

zlL1

80+
Resetlemedimde bunun RX 6750 XT ile ne alakası var ben bu kasayı rtx 2080 ile kullanırken hiç yaşamadım bütün donanimsal özelliklerim aynıydı bu ekran kartını aldıktan sonra olmaya başladı
bazen sorunlar göründüğü gibi olmuyor

ben parça değiştirirken bioasada reset atardım
herhangi bir çakışma(eski parçanın yazılımı ile yeni parçanın yazılımı arasında) olacağını düşündüğüm için

aynı kart bende de var
ancak dediğin sorunu yaşamadım

Top Bottom