baran'
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 528
- İsim
- İsmail baran
- ismail.baranq
Merhabalar lise son sınıf öğrencisiyim bugün okulda 100% haklı olduğum bir tartışma yaşadım karşımdaki kişi bir kızdı tartışmanın sebebi yer kavgasıydı karşımdaki kişi cüsse olarak benim yaklaşık 3 kat ağırlığımda ve benim bedenimi taciz ediyodu dokunmasını istemediğim halde bana dokunuyordu cimciriyordu dersteki hocayada rahatsız olduğumu söylememe rağmen karşımdaki kişi kız olduğu için ilgilenilmedi ve karşımdaki beni ellemeye devam etti daha sonrasında sıradan kalktığım sırada çantasını altıma koydu ve ben çantasını altımdan çekmeye çalışırken oda beni sıradan itmeye çalışıyodu bende dayanamadım sinirlendim ve çantayı arka masaya fırlattım ve yüksek bir ses tonuyla bana dokunmamasını bir daha söyledim elimden bir kaza çıkıcak diye uyardım ve ben onun çantasını fırlatınca ceketimin cebini yırtmaya çalıştı ceketimin cebinde cüzdan vardı onu farketti ve almaya çalıştı ve bende artık dayanamadım ve kafasından ittirdim o da yüzümü çizdi baya baya alnım kanadı yüzüm berbat haldeydi olay olduğu gibi buz koydum ve krem sürdüm yaralar çok kızarmadan kapandı çoğu ama hala yüzüm berbat halde açıkça darp edildiğim belli oluyo ben bu olayı okuldaki bütün yetkililere ilettim ve benimle hiçbirşekilde ilgilenilmedi beni birbirlerine yönlendirdiler ve umursamadılar ben bir erkek olarak o kızın yaptıklarını başka bir kıza yapsam büyük ihtimalle meydan dayağı yerdim üstüne eğitim hayatım biterdi size sorum şu ben hakkımı nasıl arayabilirim zengin çocuklarının bu hal ve hareketlerinden bıkmış durumdayım vücudumda belirgin darp izleri halen duruyo maddi veya manevi tazminat davası açabilirmiyim fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar yazı uzun bi yazı oldu ama yardım edebilcek varsa çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar yazı uzun bi yazı oldu ama yardım edebilcek varsa çok sevinirim
Son düzenleme: