Neler Yeni

Monster Tulpar alınır mı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kenan
Bütçe
21000
Selam dostlar,

Aşağıdaki dizüstü nasıl sizce satan kişi güvenilir mi bilmiyorum ama bilgisayar özellikleri iyiymiş.

Ekranı yaptırırsak şahane gibi. Sizce ekranı kaça yaptırabilirim alırsam yada almalı mıyım. Fiyatına baktım 2K olanlara 50-60 arası gözüküyor bu bilgisayar.

Yada direk harici ekran ile mi kullansam

130w rtx3060 var şuan hali hazırda her oyunu oynayabilirim. Ama arada kaldım yardımcı olur musnuz.

Son düzenleme:

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
A''
Selam dostlar,

Aşağıdaki dizüstü nasıl sizce satan kişi güvenilir mi bilmiyorum ama bilgisayar özellikleri iyiymiş.

Ekranı yaptırırsak şahane gibi. Sizce ekranı kaça yaptırabilirim alırsam yada almalı mıyım. Fiyatına baktım 2K olanlara 50-60 arası gözüküyor bu bilgisayar.

130w rtx3060 var şuan hali hazırda her oyunu oynayabilirim. Ama arada kaldım yardımcı olur musnuz.

ekran çözünürlüğü 1440p yazıyor bunun için her oyunu 1440p ultrada oynayamazsın

elemin

80+ Bronze
Hocam monster alınmaz hele garantisi bittiyse asla alınmaz anakartın zortlama ihtimali çok yüksek benimkinin 2 kere değişti anakartı garanti bitince sorun olursa çok fahiş fiyatlara değişiyorlar.

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
yolcu arslan
ekran çözünürlüğü 1440p yazıyor bunun için her oyunu 1440p ultrada oynayamazsın
Elimde asus var hacım göstereyim hatta 2k da şuana kadar her oyunu oynadım sadece 16:10 ekranım var desteklemeyen 1-2 oyun vardı onları siyah bant koyup oynatıyor
Çoğu oyun 2K destekler

1740129754263.png

Ben hep yazıyorum burda Tulpar ve Abra serilerinde ekran sorunu olur yani panel mi artık başka bir şey mi bilemem ama onun dışında cillop gibi çalışır

Bence fiyatı gayet uygun 32gb Ramde var. Harici monitörde çalışabilir sanırım harici ekran varsa hiç masraf bile yapmaya gerek olmayabilir.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
A''
Elimde asus var hacım göstereyim hatta 2k da şuana kadar her oyunu oynadım sadece 16:10 ekranım var desteklemeyen 1-2 oyun vardı onları siyah bant koyup oynatıyor
Çoğu oyun 2K destekler

Alıntıyı görüntüle

Ben hep yazıyorum burda Tulpar ve Abra serilerinde ekran sorunu olur yani panel mi artık başka bir şey mi bilemem ama onun dışında cillop gibi çalışır

Bence fiyatı gayet uygun 32gb Ramde var. Harici monitörde çalışabilir sanırım harici ekran varsa hiç masraf bile yapmaya gerek olmayabilir.
desteklemesinden değil. İyi performans vermez her oyunu ultrada akıcı oynayamaz demeye çalışıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kenan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1440p oyun oynatmaz 3060 ,T7 v25.1 modelleri MSı üretimi onları alabilirsin
Hep etraftan olumlu yorum aldım ama peki Youtube de 2K açanlar nasıl açıyor merak ettim ustam🙂
Şimdi baktım dediğin modellere 2.eli bile 34ten koymuşlar o kadar nakit yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam monster alınmaz hele garantisi bittiyse asla alınmaz anakartın zortlama ihtimali çok yüksek benimkinin 2 kere değişti anakartı garanti bitince sorun olursa çok fahiş fiyatlara değişiyorlar.
Evet benim iphonede öyle parça değişse fena fiyat. Yani bilemedim ya fiyat hani elden gitse bile dokunmayacak gibi ama alırsamda fena işime yarar ortada kaldım

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
yolcu arslan
1440p oyun oynatmaz 3060 ,T7 v25.1 modelleri MSı üretimi onları alabilirsin

Yanlışın olmasın hacım benimde 2K 2560*1600 ama bende sıkıntı olmuyor. 1440p de de olacağını zannetmem.
Bence alınır bilgisayar masrafıyfa beraber 25e patlar gibi.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Yanlışın olmasın hacım benimde 2K 2560*1600 ama bende sıkıntı olmuyor. 1440p de de olacağını zannetmem.
Bence alınır bilgisayar masrafıyfa beraber 25e patlar gibi.
Güncel oyunlarda ultra grafikler ile yüksek fps vermez onu demek istiyom. Yoksa 2k ekrandan bir şey izlemek çok keyifli tercih meselesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kenan
Anladım dostlar biraz daha bakınayım daha kaliteli bir şey var mı 3060 üzeri

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
yolcu arslan
Güncel oyunlarda ultra grafikler ile yüksek fps vermez onu demek istiyom. Yoksa 2k ekrandan bir şey izlemek çok keyifli tercih meselesi.
Evet vermeyebilir. Ama dediğin gibi 2K film izlemek için birebir. Geçen sene dizüstünde özellikle 2K ya baktım 4K çünkü ekran büyük değilse videolarda 2K aşağısını çok küçük gösteriyor ekranlar küçülüyor sanal bilgisayar abuk subuk bir şey oluyor. En ideali dizüstünde 2K/FHD bence.

Top Bottom