Neler Yeni

Dünyanın değil Evrenin en şanssız insanı...

anonim3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
miyuw
Az daha Abartsaydın başlığı Hocam Yani Abartmanın'da sınırı var

Benim başıma daha kötüsü geldi bu arada Geçen sene teknofest'e katılmıştım Grup olan Proheler daha kolay onay aldığı için yalandan 1-2 Arkadaşımı kalmıştım neyse Kabul Türü olan 1 türü geçmiştim sonra Proje kabul aşamasına gelmiştim kabul edilenlere proje için maddi destek vs. Veriliyor her neyse Proje için PDF hazırlam gerekiyordu ben aklıma geldiğinde erteliyordum sürekli sonra yaparım diye Sonra unuttum son gün gelen bikdirimle hatırladım saat 4'te Okuldan çıktıktan sonra eve gelip yapmaya başladım 3-4 Saat iyice Her şeyi yapıp hazırladım (Bizden toplam 9 Sayfalık PDF Yapmamızı istiyorlardı) Office uygulamaları vs.'de yoktu sistemde O yüzden Web'den online Microsoft Word üzerinden vs. Yaptım baya uğraştırdı sonra webden PDF dosyasına dönüstürdüm en son 5dk falan kalmıştı Siteye Yükledim hata verdi olmadı tekrar denedim vs. Sürekli hata verdi galiba yoğunluktan dolayıydı sonra tekrar denedim Ve hata verdi süresi bitmiştir diye

Kısaca Tüm emeklerim Çöp Oldu ve kendi projem diye demiyorum ama Cidden 1'ci Olabilecek Mükemmel bir projeydi 6 Şubat Deprem Zamanında yaşanan Hat/iletişim ve hayatta olanların yerini bulma vs. Konusunda Veya Kadın şiddet veya Bı kaçırılma vs. Durumlarına kısaca doğal Affetlerde ve Polislik/hastanelik Durumlarda vs. Aşırı yardımcı olacak bir Projeydi

Ama dürüst olucam Ben yarışmaya daha çok o para desteği ile PC'mi Update ederim veya güzel Bir PC alırım diye katılmıştım Ama Projemide yapıcaktım Tutarsa O oaraylada kendime bir şler geliştirecektim vs. Vs.
(başlığı o şekil yazmamın sebebi öyle bir replik duymustum bir reels videosunda ondan dolayı)
sen de benim gibi zamandan kaybetmissin hocam..
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim takma kafaya emin ol daha şanssızları var örnek vericek olursam arabın teki trenden inerken benim valizi alıp kongoya uçuyor 1 ay önce hâlâ herifin gelmesini bekliyorum benden de şanssızları vardır
hadi ya valizde sadece kıyafetlerin vardır umarım..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam'de yayınlamak için 3.5 ay oyun geliştirdim geliştirirken belim fıtık oldu, fıtıklı bir halde devam edip bitirdim. Oyunum hiç tutmadı, 1 haftada geliştirilen her şeyi hazır olan bir oyun var. 8-9 milyon takipçili yayıncılar oynadı ve oyun tuttu. Ben de epey şanssızım.
insanlar keşke bazı şeyler için verdiğimiz çabanın emeğin farkında olsalar bir şey için ne kadar çabalarsam emek versem o kadar olmuyor..

Son düzenleme:

Fenerli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Emirhan Acar
sadece kıyafetler vardı neyseki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri