banada öyle geliyor ama emin olamadım işteyüksek bir fark var nerdeyse giriş seviye mouse parası etmiş mad r öneririm
Alırsam F1 inde pro modelini almayı düşünüyorum, ikisinin arasında sadece 50mah fark olucakki bu mouselar sanırsam hızlı sarj oluyor ondan çok fark oluşturucağını düşünmüyorum bataryanın.MAD R nin batarya çok az bence SKY F1 daha iyi
batarya farkı önemli değil 1 saat fazla için 750 tl verilmez her gece tak iş bitti zaten?banada öyle geliyor ama emin olamadım işte
Alırsam F1 inde pro modelini almayı düşünüyorum, ikisinin arasında sadece 50mah fark olucakki bu mouselar sanırsam hızlı sarj oluyor ondan çok fark oluşturucağını düşünmüyorum bataryanın.
Evet baya hızlı şarj oluyor yaklaşık 30 dk içinde %100 şarja ulaşıyorlar.Bir video izlemek yeterli kullanıma devam etmek için,ki 8k hz kullanılmazsa ve zaten gerek yok 4k yeterli rahatlıkla 15 saat aralıksız kullanılabilir.banada öyle geliyor ama emin olamadım işte
Alırsam F1 inde pro modelini almayı düşünüyorum, ikisinin arasında sadece 50mah fark olucakki bu mouselar sanırsam hızlı sarj oluyor ondan çok fark oluşturucağını düşünmüyorum bataryanın.