Neler Yeni

ATK Blazing Sky F1 vs VXE MAD R

zBerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berk
F1 modelinin sensör ve kasa olarak daha kaliteli olduğunu biliyorum fakat fiyat olarak aradaki farka değecek bir durum var mı bilmiyorum hangisini tercih etmeliyim F1 modelini mi yoksa MAD R modelini mi?

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan
F1 modelinin sensör ve kasa olarak daha kaliteli olduğunu biliyorum fakat fiyat olarak aradaki farka değecek bir durum var mı bilmiyorum hangisini tercih etmeliyim F1 modelini mi yoksa MAD R modelini mi?
yüksek bir fark var nerdeyse giriş seviye mouse parası etmiş mad r öneririm

zBerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yüksek bir fark var nerdeyse giriş seviye mouse parası etmiş mad r öneririm
banada öyle geliyor ama emin olamadım işte
MAD R nin batarya çok az bence SKY F1 daha iyi
Alırsam F1 inde pro modelini almayı düşünüyorum, ikisinin arasında sadece 50mah fark olucakki bu mouselar sanırsam hızlı sarj oluyor ondan çok fark oluşturucağını düşünmüyorum bataryanın.

CharlesPolat

80+ Bronze
Benim hoşuma vxe r1 pro max gitmişti beğenende çok gördüm onu sipariş ettim ama daha gelmedi sizin kararınız tabi

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan

Alırsam F1 inde pro modelini almayı düşünüyorum, ikisinin arasında sadece 50mah fark olucakki bu mouselar sanırsam hızlı sarj oluyor ondan çok fark oluşturucağını düşünmüyorum bataryanın.
batarya farkı önemli değil 1 saat fazla için 750 tl verilmez her gece tak iş bitti zaten?

umvtdeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut Deniz Paker

Evet baya hızlı şarj oluyor yaklaşık 30 dk içinde %100 şarja ulaşıyorlar.Bir video izlemek yeterli kullanıma devam etmek için,ki 8k hz kullanılmazsa ve zaten gerek yok 4k yeterli rahatlıkla 15 saat aralıksız kullanılabilir.

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Kesinlikle ATK. F1 Pro kullanıyorum malzeme kalitesi sensör vs 10 numara 5 yıldız.

Top Bottom