- Bütçe
- 4000
Dostlar merhaba pc toplıycM b450m anakart ile fakat rx6600 ün piyasası bi tık fazla geldi onun yerine daha uyguna ekran kartı neler olabilir ama performansı iyi vericek valo vb oynamak için topluyorum ryzen 5 5500 işlemcili
Hikayeli oyunlarda farkını fazla göstermesede volorans cs gibi rekabetçi oyunlarda 30-40 fps fark varÖnce işlemciyi yükseltsen?
Çok bi bütcem yok total 10 bine toplamaya çalışıyorum o yüzden bu işlemciyi buldum varsa bi öneriniz araştırırım ama onun dışında ekrn kartında da fikr sunarsanız çok memnun olurumÖnce işlemciyi yükseltsen?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hikayeli oyunlarda farkını fazla göstermesede volorans cs gibi rekabetçi oyunlarda 30-40 fps fark var
Evet hocam 3-4 bin arasında bi fiyat aralığında 2. El bulmaya çalışıyorum öğrenciyiz 2 sistem toplamaya çalışıyorum sağlam ve uygun bi ekran kartı olursa hem cebimizi yormaz hemde oyun faln oynarken keyif alırız gibisinden4000 e ekran kartı arıyorsunuz anladığım kadarıyla doğru mu?
5700xt bakabilirsinDostlar merhaba pc toplıycM b450m anakart ile fakat rx6600 ün piyasası bi tık fazla geldi onun yerine daha uyguna ekran kartı neler olabilir ama performansı iyi vericek valo vb oynamak için topluyorum ryzen 5 5500 işlemci
o fiyata çok çok zor5700xt bakabilirsin
pazarlık ile bulunabilir veya gtx 1080 hatta 1080ti zorlanabilir bazen düşebiliyor.o fiyata çok çok zor
Mesaj otomatik birleştirildi:
1660 süper öneririm hocam
kalmadı gibi 1-2 ay öncenin fiyatı opazarlık ile bulunabilir veya gtx 1080 hatta 1080ti zorlanabilir bazen düşebiliyor.