siyabent
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah reisHocam ozelden atin 1tl destek cikayim

Mesaj otomatik birleştirildi:
@TinerciAlper katkılarıyla
Eyvallah reisHocam ozelden atin 1tl destek cikayim
kalitesi nasıl ?linki varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1740230965309_6k5q9218u2&refer_page_sn=10045 vergi dahil 600e aldım bende bunu
kanka ben şimdi sipariş oluşturdumda mağazaya gelsem teslim eder misiniz belki bu akşam veya pazartesi mağazaya gelebilirimTeknik ekiplerindeyim ben bile zor indirim almistimboomer hakkinda olarak saglam birsey almanizi oneririm istediginiz gibi haraket ettirebileceginiz yoksa sikinti yasarsiniz
Daha gelmedi gelsin incelemesini cekecegimkalitesi nasıl ?
Ben ankara teknik şubedeyim dost ama magazaya gidersen verirler diye dusunuyorumkanka ben şimdi sipariş oluşturdumda mağazaya gelsem teslim eder misiniz belki bu akşam veya pazartesi mağazaya gelebilirim
@Lloydˢᵗᵉʳ mikrofon geldi ama kutuda herhangi güvenlik bandı emniyet etiketi yok aradım o standart öyle dediler doğru mu?Ben ankara teknik şubedeyim dost ama magazaya gidersen verirler diye dusunuyorum
Ben actigimda bendede aynı sekildeydi ben zaten heyecandan cok farketmemistim bile@Lloydˢᵗᵉʳ mikrofon geldi ama kutuda herhangi güvenlik bandı emniyet etiketi yok aradım o standart öyle dediler doğru mu?
Hocam eq ayarlariyla cok oynamayin klasik herzaman en iyisidir ve gaini 60 da tutun dedigim gibi teknik detay lazim olursa yardimci olurum montajdada yardim gerekirse yine yardimci olurumbende daha sadece açabildim çok kaliteli duruyor gerçekten
masa koluda mikrofonda aynı anda geldi akşam eve geçince görsel eklerim
Hocam arkada çok fazla ses olur genelde benimHocam eq ayarlariyla cok oynamayin klasik herzaman en iyisidir ve gaini 60 da tutun dedigim gibi teknik detay lazim olursa yardimci olurum montajdada yardim gerekirse yine yardimci olurum
O durumda sadece mikrofonu dogru konumlandirman yetelei olurHocam arkada çok fazla ses olur genelde benim
Discord girerim arada kickte yayın açarım oyunlarda kullanırım bu şekilde bir kullanımda yapmam gereken tüm uygulama ayarlarını şuan atarsanız akşam eve geçince yapayım
Şimdiden teşekkürler
tamam teşekkürlerO durumda sadece mikrofonu dogru konumlandirman yetelei olur
HOCAM TAKTIM ŞİMDİ ARKADAKİ KONUŞMA SESLERİNİ ALIYOR MİKROFON NASIL AYARLAYAYIM BUNUO durumda sadece mikrofonu dogru konumlandirman yetelei olur