Neler Yeni

Yardım Evde telefon ekranı değiştirmek kolaymıdır?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mustafa Mete
Merhaba elimde ekranı olmayan samsung galaxy a3 2016 var cihaz eskiden yere düşmüş ve ekran param parça olmuş ve sonra sökmüşler cihaz şuan benim elimde ama tamirciye götürmek istemiyorum çünkü urfadaki çoğu tamirci tamir etmiyor hep aynı şeyi söylüyorlar şöyle diyorlar bununla uğraşma ben sana kaçak redmi vereyim diyorlar ben çıldıracağım arkadaş sanane kardeşim ben belki eski telefon kullanmak istiyorum hadi desem telefonun anakartı falan bozuk telefon sağlam sadece ekran yok bide çok çok az bir kasa yamulmuş gibi ama böyle elle düzeltilir gibi bende o yüzden evde kendim ekran takmak istiyorum nasıl takabilirim ekran? bir rehber videosu falan önerir misiniz??

Not: önceden hiç telefon ekranı değiştirmedim bir deneyimim yok ama el becerim fena değil

Laptop kamerasından çektim kalite o yüzden kötü
WIN_20250302_09_36_43_Pro.jpg
WIN_20250302_09_36_51_Pro.jpg

Son düzenleme:

rhtars

80+
Merhaba elimde ekranı olmayan samsung galaxy a3 2016 var cihaz eskiden yere düşmüş ve ekran param parça olmuş ve sonra sökmüşler cihaz şuan benim elimde ama tamirciye götürmek istemiyorum çünkü urfadaki çoğu tamirci tamir etmiyor hep aynı şeyi söylüyorlar şöyle diyorlar bununla uğraşma ben sana kaçak redmi vereyim diyorlar ben çıldıracağım arkadaş sanane kardeşim ben belki eski telefon kullanmak istiyorum hadi desem telefonun anakartı falan bozuk telefon sağlam sadece ekran yok bide çok çok az bir kasa yamulmuş gibi ama böyle elle düzeltilir gibi bende o yüzden evde kendim ekran takmak istiyorum nasıl takabilirim ekran? bir rehber videosu falan önerir misiniz??

Not: önceden hiç telefon ekranı değiştirmedim bir deneyimim yok ama el becerim fena değil
hocam bende fazla anlamıyorum fakat kaç kere evde değiştim youtubedan bir rehber bulursanız rahat değişirsiniz

Ensar AK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ensar AK

Mümkünse anlayan bir tanıdığınıza yaptırın. Kendiniz yapacaksanız
Bu videodan yararlanabilirsiniz

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mümkünse anlayan bir tanıdığınıza yaptırın. Kendiniz yapacaksanız
Bu videodan yararlanabilirsiniz
Hocam zaten tanıdığa gittik o bana dedi boş ver bunu kaçak redmi al diye onun dışında ailede telefondan anlayan kişi yok

Hocam peki bu videodaki aletleri nerden bulacağım?

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Ege
kendi başına yapamazsın

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka tamirciye git
Gittim hepsi aynı şeyi söylüyor bide ben çoğuna güvenmiyorum çnkü eskiden tabletimi götürmüştüm onunda ekranı kırıktı bir ekran takmışlar algılaması kötü onun dışında çok kötü montajlamışlar içinde toz kalmış

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Ege
Gittim hepsi aynı şeyi söylüyor bide ben çoğuna güvenmiyorum çnkü eskiden tabletimi götürmüştüm onunda ekranı kırıktı bir ekran takmışlar algılaması kötü onun dışında çok kötü montajlamışlar içinde toz kalmış
senin elindeki telefonlar milattan kalma tanıdığın kişi kaçak redmi al demiş onu al

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mustafa Mete
senin elindeki telefonlar milattan kalma tanıdığın kişi kaçak redmi al demiş onu al
Para yokki yani en ucuz kaçak redmi olmuş 3.000 tl benim zaten param yok yani nasıla layım o yüzden zaten kaçak redmi almadım bunla uğraşıyorum birde ben eski telefonları seviyorum zaten hobi olarak kullanacağım

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Ege
Para yokki yani en ucuz kaçak redmi olmuş 3.000 tl benim zaten param yok yani nasıla layım o yüzden zaten kaçak redmi almadım bunla uğraşıyorum birde ben eski telefonları seviyorum zaten hobi olarak kullanacağım
taş devrindemi yaşıyon anlamadım ki? 3000 tl ye telefon bulsak çok ucuz diye almayız, neyse yapcağın bişi yok o zaman

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mustafa Mete
taş devrindemi yaşıyon anlamadım ki? 3000 tl ye telefon bulsak çok ucuz diye almayız, neyse yapcağın bişi yok o zaman
Napayım öğrenciyim 20 tl alıyorum yapacağım bişi yok gibi

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Fettah Özalp
babam izleyip yapardı eskiden sende yaparsın

Top Bottom