ben aldım knk ama 61k oc versiyonunu yine kazıklandık gibi hissediyom 3 taksit biraz rahatlatıyor ama 1000 dolarlık karta 60k veriyoz.Vallaha şüpheli geliyor yayınlanıp hemen bitiyor.Acaba gerçekten satın alınıyor mu yoksa bir numara mı var.
Numara yoktur. Ben vatandan 5070 Ti aldım. Tek sorun stoktaki mağaza sayısının az olması.Vallaha şüpheli geliyor yayınlanıp hemen bitiyor.Acaba gerçekten satın alınıyor mu yoksa bir numara mı var.
ben aldım knk ama 61k oc versiyonunu yine kazıklandık gibi hissediyom 3 taksit biraz rahatlatıyor ama 1000 dolarlık karta 60k veriyoz.
Hayırlı olsun ikinize deNumara yoktur. Ben vatandan 5070 Ti aldım. Tek sorun stoktaki mağaza sayısının az olması.
gene sadece mersindeTekrar stoklarda.
Fiyat fazla geldi bu tepkiler ne onu anlayamadım?ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Almasalar gerçek indirimleri görücezde dünyadan daha pahalıya satılmasına rağmen neden bu kadar talep var anlamıyorum. Boşuna demiyorlar bizim milleti Almanyaya taşısak oranında enflasyonunu batırırlar.5000 serisi haddinden fazla bir paraya satılıyor şuan insanlar aldığı sürece'de düşeceğini sanmam.
1600 EURO akıl fikir versin cidden alanlara.Bu fiyata rtx5070ti alan bile vardı allah akıl fikir versin hala pahalı.Alacaklar fiyatı dolar bazında değerlendirsin.
Fiyat fazla diyenler 55bine 4080 super alsın ne diyelim. Eski nesil, daha az fps veren kart.
Yakında 4080 super ve 4070 Ti Super de kalmaz merak etmeyin. 35bine galax 4070 ti super vardı. 1 hafta arayla 36 ve en son 37bine yükselttiler.Sağdaki grafik herşeyi açıklıyor.