Neler Yeni

Sigara paketinden android yapma rehberi

Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,074
İsim
Enes
Paketlerin hepsini saklıyordum, internette biraz bakıyım dedim neler yapmış millet, herkes masa ev falan yapmış bende farklı bişey olsun istedim bunu yaptım, 1,5 saat kadar uğraştım, ama daha 15-20 tane falan paket arttı onlarıda kullanmak istiyorum, modifiye yapmak istiyorum ama nasıl bişey yapsam karar veremedim, fikri olan burada paylaşırsa sevinirim, bu arada bunlarda resimler;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sen delirmişsin dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kaç konu da gördüm aynı şekilde yazmışsın. Birisine cevap vermiş olsan anlayacağım, yaptığın apaçık alakasız spam. Report:monkahmm:

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Mehmed Efe
Paketlerin hepsini saklıyordum, internette biraz bakıyım dedim neler yapmış millet, herkes masa ev falan yapmış bende farklı bişey olsun istedim bunu yaptım, 1,5 saat kadar uğraştım, ama daha 15-20 tane falan paket arttı onlarıda kullanmak istiyorum, modifiye yapmak istiyorum ama nasıl bişey yapsam karar veremedim, fikri olan burada paylaşırsa sevinirim, bu arada bunlarda resimler;
Alıntıyı görüntüle
Ben bi ara sigara paketinden yapay yapan görmüştüm

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Ege
Ciğerlerini merak ediyorum tabii varsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
Ciğerlerini merak ediyorum tabii varsa
biz cocukluktan basladik ilkokuldayken okuldan cıkınca sokaklardaki yerdeki izmaritleri yakip içmeye calisioduk fakirlikten cok sükür reis geldi artik sigara alabiliyoruz

Top Bottom