quartle
80+ Gold
parçalar güzel de psu cidden kötü ben asla emanet etmezdim öyle bi sistemi o psu yaİyi anlamda mı dedin hocam![]()
parçalar güzel de psu cidden kötü ben asla emanet etmezdim öyle bi sistemi o psu yaİyi anlamda mı dedin hocam![]()
E nasıl değiştirecem ben şimdi bunuparçalar güzel de psu cidden kötü ben asla emanet etmezdim öyle bi sistemi o psu ya
sistemi aldınız mıE nasıl değiştirecem ben şimdi bunu![]()
Hocam incehesaptan aldınız galiba keşke +700 daha ekleyip vento+fsp kasa ve psuyu alsaydınız.Endişelenmenize çok gerek yok çünkü sistem tam yükte 600w’a bile yaklaşamaz.psuyu değiştirirsiniz olur biter sistem gayet güzel duruyor.Anladım hocam ya aslında ben sistemi aldım 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir sıkıntım yok ama bir oyun açtığım zaman psu dan ses geliyor cııızz diye çok sesli yapmıyor ama duyabiliyorum sordum arkadaşlara bir sıkıntı yaratmaz diyor ama ses yapması benimde hoşuma gitmiyor
Hocam bence sistemi almadıysanız almayın bekleyin 6 Mart'ta RX 9070XT çıkınca 30K'ya çıkarsa Toplam 45K'ya falan RX 9070XT'li Sistem alabilirsiniz/Toplayabilirsiniz (Psu degiştirmeyi unutmayın)Bir arkadaşla beraber toplamıştık sistemi ben pek anlamam o bir şey demeyince bende iyi sandım![]()
Aldım hocam sistemiHocam bence sistemi almadıysanız almayın bekleyin 6 Mart'ta RX 9070XT çıkınca 30K'ya çıkarsa Toplam 45K'ya falan RX 9070XT'li Sistem alabilirsiniz/Toplayabilirsiniz (Psu degiştirmeyi unutmayın)
Evetsistemi aldınız mı
Hocam kasada tek seçenek vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim evet incehesaptan aldımHocam incehesaptan aldınız galiba keşke +700 daha ekleyip vento+fsp kasa ve psuyu alsaydınız.Endişelenmenize çok gerek yok çünkü sistem tam yükte 600w’a bile yaklaşamaz.psuyu değiştirirsiniz olur biter sistem gayet güzel duruyor.
Elinizdeki psuyu da ikinci elden 800-1200 arasına satarsınız.High Power Element BR HP1-M750BR-H12S 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
High Power Element BR HP1-M750BR-H12S 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Tamamdır hocam değiştirecem en kısa süredeHocam incehesaptan aldınız galiba keşke +700 daha ekleyip vento+fsp kasa ve psuyu alsaydınız.Endişelenmenize çok gerek yok çünkü sistem tam yükte 600w’a bile yaklaşamaz.psuyu değiştirirsiniz olur biter sistem gayet güzel duruyor.
Elinizdeki psuyu da ikinci elden 800-1200 arasına satarsınız.High Power Element BR HP1-M750BR-H12S 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
High Power Element BR HP1-M750BR-H12S 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Böyle de kullanırsınız ben yıllarca bomba denilen PowerBoost kullandım 750w olanı ama sıkıntı yapmayacağını biliyordum çünkü sistemim o watt değerlerine yaklaşmıyordu bile sizinde aynı hesap ama yine de ilerde rahatça yükseltme yapmak,o sesten kurtulmak ve sonuçta kötü psu ben kullandım sorun olmadı ama sorun olma ihtimali bulunduğu için değiştirmek en sağlıklısı.Aldım hocam sistemi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Hocam kasada tek seçenek vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim evet incehesaptan aldım
Tamamdır hocam değiştirecem en kısa sürede
sizde bir sorun olmadı diye başkasında olmayacak diye bir şey yok bu forumda çok konu gördük powerboost psu alev aldı patladı diye çektiği wattla alakası yokBöyle de kullanırsınız ben yıllarca bomba denilen PowerBoost kullandım 750w olanı ama sıkıntı yapmayacağını biliyordum çünkü sistemim o watt değerlerine yaklaşmıyordu bile sizinde aynı hesap ama yine de ilerde rahatça yükseltme yapmak,o sesten kurtulmak ve sonuçta kötü psu ben kullandım sorun olmadı ama sorun olma ihtimali bulunduğu için değiştirmek en sağlıklısı.
Peki hangi Psu yu almamı önerirsinHocam incehesaptan aldınız galiba keşke +700 daha ekleyip vento+fsp kasa ve psuyu alsaydınız.Endişelenmenize çok gerek yok çünkü sistem tam yükte 600w’a bile yaklaşamaz.psuyu değiştirirsiniz olur biter sistem gayet güzel duruyor.
Hocam zaten değiştirmesini istedim arkadaş 1 haftadır kullandığı için yeni psuyla değiştiresiye kadar sorun yaşamaz ondan bahsettim ben.Bide çektiği Wattla alakası var hocam R5 3600+Rx 570’in çektiği güçten etkilenmez diye almıştım zamanında hala da kullanılıyor o sistem.Sağlıklı PSU her zaman için öneririm psu’dan çalınmaz bunda bende hemfikirim zaten.sizde bir sorun olmadı diye başkasında olmayacak diye bir şey yok bu forumda çok konu gördük powerboost psu alev aldı patladı diye çektiği wattla alakası yok
Önermiştim zaten hocam.Peki hangi Psu yu almamı önerirsin
Rampage 850 80 gold almayı düşünüyorum bugün nasıl senceHocam zaten değiştirmesini istedim arkadaş 1 haftadır kullandığı için yeni psuyla değiştiresiye kadar sorun yaşamaz ondan bahsettim ben.Bide çektiği Wattla alakası var hocam R5 3600+Rx 570’in çektiği güçten etkilenmez diye almıştım zamanında hala da kullanılıyor o sistem.Sağlıklı PSU her zaman için öneririm psu’dan çalınmaz bunda bende hemfikirim zaten.
Önermiştim zaten hocam.
Kral benim attığım sisteme de bakarmisin kendi konularimda, kimse cevap vermiyor ikinci el sistemBütçe ne kadar hocam?