The Semih
80+ Gold
600W güç çekiyor kart yazın soba olur VENTUS5090da aşırı ısınmaz iyi yaparlar 70 civarıdır muhtemelen sıcaklıklar
600W güç çekiyor kart yazın soba olur VENTUS5090da aşırı ısınmaz iyi yaparlar 70 civarıdır muhtemelen sıcaklıklar
Yaz ayları ve macun kuruduktan sonra 85 dereceyi geçebilir.5090da aşırı ısınmaz iyi yaparlar 70 civarıdır muhtemelen sıcaklıklar
115K çok değil mi yaİzmir'de stok geldi.
yok kardeşim sen yanlış biliyorsun sonsuza kadar bekleyeceğiz ve bedava olacak kartlar25K fiyata 5070 alacağını sanan ve bunu savunan bir kitlenin olduğunu hatırlayınca hala gülüyorumAynen ucuza kart aldınız 4000 alanlar, AMD alanlar kaziklandi siz akillisiniz ucuza 5070 alacaksınız hahaha. Onu bunu geç Fiyatlara bak rezillik cidden alınmaması lazım bu fiyatlara. 4000 serisinin de fiyatları düşmüyor artıyor. 5000 de pahalı. Birkaç ay önce beklemek yerine almak lazımdı. Asıl bekleyenler kaziklanmis oldu
![]()
Mining dönemindeki gibi bir stok sorunu içindeyiz ama bunu kimseye anlatamadım. Herkes sanıyor ki her vatan mağazasında 500er tane ekran kartı var.25K fiyata 5070 alacağını sanan ve bunu savunan bir kitlenin olduğunu hatırlayınca hala gülüyorumAynen ucuza kart aldınız 4000 alanlar, AMD alanlar kaziklandi siz akillisiniz ucuza 5070 alacaksınız hahaha. Onu bunu geç Fiyatlara bak rezillik cidden alınmaması lazım bu fiyatlara. 4000 serisinin de fiyatları düşmüyor artıyor. 5000 de pahalı. Birkaç ay önce beklemek yerine almak lazımdı. Asıl bekleyenler kaziklanmis oldu
![]()
Hocam hem stok yetersizliginden hem de firsatciliktan fiyatlar ucmus durumda maalesef. En iysi beklemek bence ama bekleyince daha ucuza alinabilir mi onu bilmiyorum. Daha kazik fiyata da cikabilir. Malum Turkiye ekonomisi.Mining dönemindeki gibi bir stok sorunu içindeyiz ama bunu kimseye anlatamadım. Herkes sanıyor ki her vatan mağazasında 500er tane ekran kartı var.