JesKs
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17
- İsim
- Emin Ersöz
- jesks_03
- Steam
- Mr JesKs
- mexmet03
- Discord
- JesKs#4547
Merhaba,
MSI PRO-B650-S-WIFI anakartım var, içerisinde de
Ramleri takdığım durumda bilgisayar anakartı üzerindeki ez debug ledlerden sarı ve kırmızı olanı aynı anda yanıyor, makina boot olmuyor.
Araştırdığım bilgiler altında bios üzerinde memory try it ! üzerinden ramlerin alt frekanslarını vs denemeye başladım. Sonuç alamadım.
Bios güncellemesini de sitesindeki son güncelleme ile yaptım. Eğer makina da expo veya xmp açarsam makina boot olmuyor, ramleri 2 ve 4 slotlarına takıp makinayı açıyorum ayarları default'a çekip tekrar ramleri takıp deniyorum.
Konuyla ilgili bir çözümü olan var mıdır ?
MSI PRO-B650-S-WIFI anakartım var, içerisinde de
Patriot Viper Venom PVV532G600C30K 2x16 DDR5 6000MHz
ramlerim bulunmaktaydı, geçen gün gidip yükseltmek istediğim içinPatriot Viper Venom PVVR516G60C30 16 GB 6000 MHz CL30 DDR5
ramlerden iki tane sipariş verdim.Ramleri takdığım durumda bilgisayar anakartı üzerindeki ez debug ledlerden sarı ve kırmızı olanı aynı anda yanıyor, makina boot olmuyor.
Araştırdığım bilgiler altında bios üzerinde memory try it ! üzerinden ramlerin alt frekanslarını vs denemeye başladım. Sonuç alamadım.
Bios güncellemesini de sitesindeki son güncelleme ile yaptım. Eğer makina da expo veya xmp açarsam makina boot olmuyor, ramleri 2 ve 4 slotlarına takıp makinayı açıyorum ayarları default'a çekip tekrar ramleri takıp deniyorum.
Konuyla ilgili bir çözümü olan var mıdır ?