Neler Yeni

LÜTFEN YARDIMCI OLUN KAMERA SEÇİMİ

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
İhsan Öztürk
Öncelikle yardımcı olacağınız için teşekkür ederim, ben sanayide mekanik bölümünde çalışıyorum çalıştığım alanda yaptığımız işleri video çekip youtube gibi sitelere yüklemek istiyoruz bunun için bize
1080p fiyat perfermans bi kamera yada telefon ilede yapabiliyorsan sabit tutmaya arıyacak bi aparat arıyoruz fiyat çok yüksek olmazsa sevinirim.

Videolar max 40 dk olucak gerekirse 20 20 10 10 şeklinde de olabilir

MufasaBoss

80+ Bronze
Öncelikle yardımcı olacağınız için teşekkür ederim, ben sanayide mekanik bölümünde çalışıyorum çalıştığım alanda yaptığımız işleri video çekip youtube gibi sitelere yüklemek istiyoruz bunun için bize
1080p fiyat perfermans bi kamera yada telefon ilede yapabiliyorsan sabit tutmaya arıyacak bi aparat arıyoruz fiyat çok yüksek olmazsa sevinirim.

Videolar max 40 dk olucak gerekirse 20 20 10 10 şeklinde de olabilir
Reis Kameralar Çok Pahalı Sınıfta En İyi Kamerası Olan Telefon Kimdeyse Ondan Rica Edersiniz Videolarınızı Çekersiniz

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
İhsan Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis Kameralar Çok Pahalı Sınıfta En İyi Kamerası Olan Telefon Kimdeyse Ondan Rica Edersiniz Videolarınızı Çekersiniz
kral led işiksiz olanı var mı acaba tek tutacaklı şeklinde sana zahmet olmazsa bakabiliri misin

MufasaBoss

80+ Bronze

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Onur Yücel
+1 bunun için kameray gerek yok ışık ve ortalama bir telefon yeterli iyi bir görüntü için.

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
İhsan Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

+1 bunun için kameray gerek yok ışık ve ortalama bir telefon yeterli iyi bir görüntü için.
çok saolun hocam

Top Bottom