Neler Yeni

RTX 5080 Sistem Hakkında

Tulkas08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Kutlu
Merhabalar,

Aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Özelleştirmeler hakkında önerebileceğiniz bir bileşen var mı? Uzun süre beni götürebilecek bir bilgisayar istiyorum.
Ayrıca şunu sormak istiyorum. Etrafta 5080 kart yok burdan alırsam "Stoğumuzda bulunmuyor" vs gibi sebeplerle beni 1-2 ay boş boş bekletirler mi?

Bu tarz bir sistem için pahalıysa beklemeli miyim? 5080 stokları ne zaman yenilenir?

1740852696103.png

Pukay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Çelik
Hocam kartlar yeni çıktı bazıları kronik sorunlu şimdi almanızı önermem bekleyin biraz daha düzeltilsin

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
ulaş dursun
Merhabalar,

Aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Özelleştirmeler hakkında önerebileceğiniz bir bileşen var mı? Uzun süre beni götürebilecek bir bilgisayar istiyorum.
Ayrıca şunu sormak istiyorum. Etrafta 5080 kart yok burdan alırsam "Stoğumuzda bulunmuyor" vs gibi sebeplerle beni 1-2 ay boş boş bekletirler mi?

Bu tarz bir sistem için pahalıysa beklemeli miyim? 5080 stokları ne zaman yenilenir?

Alıntıyı görüntüle
önerim işlemciyi 9700x yapman ve anakartı b850 de bırakman fazlasıyla yeterli olucaktır. zaten 4k kullanıcaksın fuzuli masrafa gerek yok benzer fpsler alırsın.

Top Bottom