Neler Yeni

55” Televizyon önerisi

justpubs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ilker soylu
Bütçe
45000
Merhabalar Şubat sonu Mart başı gibi televizyon almayı düşünüyorum. Bu süreçte indirimleri takip edebilmek için öncelikli olarak model belirleme kararı verdim.

Boyut olarak 55 inç alacağım.
Samsung, LG, TCL markalaları bana daha güvenli geliyor.
OLED teknolojisinde yaşanan ekran yanığı olayı tedirgin ediyor bu yüzden, OLED yerine miniled, qled, neo qled daha mantıklı geliyor.
PS5 pro ile kullanım sağlayacağım, oyun dışında platformlar üzerinden dizi film izlemeye düşünüyorum.

Beklentilerim bu şekilde aslında bir süredir araştırıyorum, genelde önerilen modeller

Samsung 55QN90D
Samsung 55QN85D
Tcl 55C755

Bunlar arasında en mantıklı tercih ne olur farkları nedir ve nedeni ile birlikte iletebilir misiniz? Yada başka önerileriniz var ise onlarıda öğrenmek isterim.

Bütçe aslında 40.000-45.000 arasında düşünüyorum. Ama mantıklı bir neden olur ve biraz daha yükseltmem daha iyi olur derseniz onu da öğrenmek isterim.

Son olarak televizyonlar için yılın belli bir zamanı indirim oluyor mu yakın bir tarih var mı yeni ürünlerin gelmesi gibi

Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alican Çıtlakoğlu
Kardeşim bende aynı bütçe ile senin düşündüğün boyutta tv almak istiyorum. sen alabildinmi acaba ?

justpubs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ilker soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim bende aynı bütçe ile senin düşündüğün boyutta tv almak istiyorum. sen alabildinmi acaba ?
Yok kardeşim daha alamadım, aklıma yatan tek model QN90D ona da zam geldi ama indirim gelecek geçende yükseltip eski fiyatına çekmişlerdi

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Erdem çay
Playstation için Tcl 55C755 tavsiye ediyorlardı genellikle.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Görkem Çağan
Söylediğin iki samsung modeli ses olarak TCL'den daha iyiler renk olarakta keza samsung daha iyi zaten 90D ile yarışamaz C755 rakibi değil paranız varsa 90D alın yoksa 85D gene tercih edilebilir 90A kullanıcısyım aşırı memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta karşılaştırma olarak 85d ile c755 i atayım 90d atmayı gerek görmüyorum rakibi olmadığı için

justpubs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ilker soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Söylediğin iki samsung modeli ses olarak TCL'den daha iyiler renk olarakta keza samsung daha iyi zaten 90D ile yarışamaz C755 rakibi değil paranız varsa 90D alın yoksa 85D gene tercih edilebilir 90A kullanıcısyım aşırı memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta karşılaştırma olarak 85d ile c755 i atayım 90d atmayı gerek görmüyorum rakibi olmadığı için

Haklısınız hocam aslında uzun zamandır araştırıyorum. Özet geçmek gerekirse TCL görüntü kalitesi olarak cezbetsede ışık sızmalar, hareketli sahnelerde yaşanan sorunlardan dolayı ve en önemlisi garanti konusunda yaşanan problemlerden dolayı beni biraz soğuttu.

QN90D modeli OLED’e en yakın televizyon olarak tanımlanıyor. 55 inç değil fakat 65 inç olan modelini bir mağazada deneyimledim gerçekten tatminkar.

Şuan için fiyatını çok arttırdılar fakat geçenlerde de aynı durum yaşandı sonradan eski haline çekiyorlar.
Samsung tekevizyonu olanlara %10 indirim kodu veriliyormuş ( televizyon üzerinden diye duydum.) eğer işinize yaramayacaksa özelden iletirseniz çok sevinirim.

Doğum günü olanlara da veriliyormuş sanırım ama bana iletmediler o yüzden eski fiyatına dönünce %10 indirim bulmaya çalışacağım.

Top Bottom