Neler Yeni

Yardım Odama gelen güneş ışığını nasıl engellerim

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Attila Alpaslan
Doğan çancı isimli Burdurda mermer ve doğal taş satışı yapan şahıs beni 850 bin tl dolandirdi uzerine herhangi bir malida yok icrada sonuc alamiyoruz nasil bir yol izlemeliyim arkadaslar ?
Biz avukat mıyız nereden bilelim gidin farklı konu açın.

(bildirim almak için yazdım aslında)

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğan Çancı
Doğan çancı isimli Burdurda mermer ve doğal taş satışı yapan şahıs beni 850 bin tl dolandirdi uzerine herhangi bir malida yok icrada sonuc alamiyoruz nasil bir yol izlemeliyim arkadaslar ?
Herkese merhabalar bu profil benim adıma yani Doğan Çancı adına sayfa açıp benim hakkımda paylaşım yapmıştır. Avukata bu ekran gönderildi. Ve anlamadığım konu bu site admini nasıl böyle karalama ve iftira olacak paylaşımlara izin veriyor . Farkındaysanız hesap adı dogancanci ve Doğan Çancı hakkında konuşuyor. Adminden ricamdır bu konuyu lütfen kaldırın ve ticari hayatımda hiç bir sıkıntı yoktur çok şükür. Bu tür bir paylaşımla alakalı yasal işlem başlatılacak. Umarım admin de bu yazının mail ve iletişim gibi bilgilerini avukatımızla paylaşır

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Alper Kaplan
Ben Adana gibi bir sıcaklığın içindeyim. Bir çözüm bulmak lazım.
bende adanadayım hocam şu makara gibi şeyle çevrilen perdeden var kapatınca içeri güneş girmiyor gayette soğutuyor. farketmedim konuyu hortlatmışlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,791
Üyeler
169,341
Son üye
DrKreizler
Top Bottom