Neler Yeni

Çocuğu dövmelimiyim .

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ramazan Baygara
Dostlar sınıfta bi eleman var okulun başından beri uyuz olduğum bi tip sabah 8 de gelip sandalyeye oturup çıkışa kadar kalkmıyor abaza ve bi kız selam verse eli ayağa titreyecek tipte yani siz anladınız hafta içi okula gittim sırayı ileri al sıkısiyoruz dedim aksine geriye aldı ve hemen bana yumruk attı anneme falan küfür etti çocuk bana vuramadı ben yüzüne bi kac tane vurdum hemen arkadaşlar ayırdı zaten normalde asla kinci değilim ama bu çocuğun burnunu kirmak istiyorum okuldan atilmak disipline gitmek vs sıkıntı değil sizce bunu sağlam bi dövmelimiyim hiç haberi bile yokken bi anda çenesini veya burnunu kirmalimiyim ne düşünüyorsunuz (11. Sinif )

Zzabuza

80+ Bronze
Eleman bahsettiğin tipteyse kaybedecek bir şeyi yoktur. Ben şahsen bir dövüş yüzüne canımdan olmak istemem...

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ramazan Baygara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1741425212726.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Süt çocuğu tehlikeli bisey degil
Süt çocuğuysa boş ver yine kaşınırsa o zaman bir şeyler yapabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ramazan Baygara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mfm125

80+ Silver
Dostlar sınıfta bi eleman var okulun başından beri uyuz olduğum bi tip sabah 8 de gelip sandalyeye oturup çıkışa kadar kalkmıyor abaza ve bi kız selam verse eli ayağa titreyecek tipte yani siz anladınız hafta içi okula gittim sırayı ileri al sıkısiyoruz dedim aksine geriye aldı ve hemen bana yumruk attı anneme falan küfür etti çocuk bana vuramadı ben yüzüne bi kac tane vurdum hemen arkadaşlar ayırdı zaten normalde asla kinci değilim ama bu çocuğun burnunu kirmak istiyorum okuldan atilmak disipline gitmek vs sıkıntı değil sizce bunu sağlam bi dövmelimiyim hiç haberi bile yokken bi anda çenesini veya burnunu kirmalimiyim ne düşünüyorsunuz (11. Sinif )
Çocuğun haberi yokken ona yumruk atmak ne kadar adamliga sığar bilmem.Bir bidaha bir şey yaparsa döv zaten anana sövmüş.

barışçıl yöntemle çözmeye çalış league of legends'daki morgana gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,034
Üyeler
170,455
Son üye
alihan10
Top Bottom