Neler Yeni

CS2 de Seçkin oyun modu kilitli

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ege Gül
Arkadaşlar cs 2 de seckin aldim ama rekabetci yani seckin yazan yer kilitli orayi acmam icinde diger oyun modlarini oyna diyor oynuyorum ama %1 artiyor suan %31 de bunu hizli kasmamin yolu falan yok mu?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Uğur Çam
10 Level olmak gerekiyor

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Bilader niye şu üslupla yazı yazıyorsunuz insanlara? Yardımcı olmayacaksanız yazmayın.

10 level olursan açılır.
Valla neden bilmiyorum ama yeni gelen bazı üyeler böyle konuşuyor. Ben de çözemedim.

Seçkin oynamak için 10 seviye, rütbe açmak için de 10 maç seçkin oynamalısın. En kısa sürede bonus XP varken hangi modda en hızlı kasabilirim dersen ölüm maçı. Fakat o biraz fazla sıkıcı olduğu için rekabetçi oyna derim.

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ege Gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilader niye şu üslupla yazı yazıyorsunuz insanlara? Yardımcı olmayacaksanız yazmayın.

10 level olursan açılır.
böylelerine cevap vermeye bile gerek yok sağol kral
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 Level olmak gerekiyor
tesekkurler

Valla neden bilmiyorum ama yeni gelen bazı üyeler böyle konuşuyor. Ben de çözemedim.

Seçkin oynamak için 10 seviye, rütbe açmak için de 10 maç seçkin oynamalısın. En kısa sürede bonus XP varken hangi modda en hızlı kasabilirim dersen ölüm maçı. Fakat o biraz fazla sıkıcı olduğu için rekabetçi oyna derim.
tesekkurler yardimin icin

bide birsey daha sorucam bazilari diyor iste carsamba gunu xp sifirlaniyor mu ne o tarz biseyler yazmislar anlamadim carsamba gunu olayi nedir?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
bide birsey daha sorucam bazilari diyor iste carsamba gunu xp sifirlaniyor mu ne o tarz biseyler yazmislar anlamadim carsamba gunu olayi nedir?
Niye çarşamba ben de bilmiyorum ama Valve genelde güncellemeleri çarşamba veya perşembe günleri yayınlıyor. Haftalık XP bonusu da aynı şekilde çarşamba günleri sıfırlanıyor.

Shix2x

80+ Bronze
böylelerine cevap vermeye bile gerek yok sağol kral

tesekkurler

tesekkurler yardimin icin

Çarşamba günü 04.00 da yeni drop düşürme hakki kazanıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,420
Üyeler
169,567
Son üye
mcantruk
Top Bottom