- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatina ne diyorsunuzRengi güzel bence
Fiyatina ne diyorsunuzRengi güzel bence
Uzun vadede alınmaz, güncellemesi bitti zaten.Nothing phone 1 nasil sizce uzun vade kullanilabilir mi ? Oyun oynamiyorum kamerasi orta kasa kalitesi kablosuz sarj ve su gecirmezlik onemli benim icin
Kayıtlı alamazsın. Kayıtsız alirsiz kayıt da 100-150 olar arası geliyor. Bütçe çıkarsa al geç.s23 ultra yd alınmazmı o paraya
S24 512 18500 e geliyor kucuk telefon istiyorum fiyati bana iyi geldiUzun vadede alınmaz, güncellemesi bitti zaten.
Ama fiyatına göre en iyi cihaz ve sunduğu deneyim de harika.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kayıtlı alamazsın. Kayıtsız alirsiz kayıt da 100-150 olar arası geliyor. Bütçe çıkarsa al geç.
kayıtsız s24ultra alsam peki pek farkı yok ona da kayıt oluyomuUzun vadede alınmaz, güncellemesi bitti zaten.
Ama fiyatına göre en iyi cihaz ve sunduğu deneyim de harika.
Kayıtlı alamazsın. Kayıtsız alirsiz kayıt da 100-150 olar arası geliyor. Bütçe çıkarsa al geç.
Şu an S24U kayıtı yeni olması lazım ve çok pahalı.kayıtsız s24ultra alsam peki pek farkı yok ona da kayıt oluyomu
Hocam 15.500 e snapdragon 8 gen 3 kanada modeli s24 buldum.Şu an S24U kayıtı yeni olması lazım ve çok pahalı.
Ama alıp 8 ay kullanıp 8 ay sonunda kayıt ettirmenizi tavsiye ederim. O zamana ucuzlar
Ben 15 gün önce s24 u aldım da hocam kayıt fiyatlarını nereden takip edebilirimŞu an S24U kayıtı yeni olması lazım ve çok pahalı.
Ama alıp 8 ay kullanıp 8 ay sonunda kayıt ettirmenizi tavsiye ederim. O zamana ucuzlar
15.500 e ekranda 2 adet kucucuk olu pixel bulunan s24 8 gen 3 kanada modeli var kullanmistiniz siz galibaRengi güzel bence
kullandım video performansı daha iyi bir de oyun performansı pil daha iyi15.500 e ekranda 2 adet kucucuk olu pixel bulunan s24 8 gen 3 kanada modeli var kullanmistiniz siz galiba
Pil onemli benim icin fiyati da iyiymis ekrandaki kucuk 2 adet olu pixel cok da sorun olacak gibi durmuyor tesekkurler tavsiyeniz icinkullandım video performansı daha iyi bir de oyun performansı pil daha iyi
Dostum öncelikle doğum günün kutlu olsun, bir çok ikinci el- sıfır yurt dışı telefon kullandım, hiç bir problem olmaz, o fiyata iyi düşürmüşsün bence yapış.4 5 daha veremem hocam butcemi asiyor
Maks 18k verebilirim adam 17k ya duserim dedi
Boyutu da buyuk hocam kucuk bir sey istiyorum artik
Tesekkurler, ayni sekilde dusunuyorum fiyati cok iyiDostum öncelikle doğum günün kutlu olsun, bir çok ikinci el- sıfır yurt dışı telefon kullandım, hiç bir problem olmaz, o fiyata iyi düşürmüşsün bence yapış.
Uygun. TR fiyatının yarısı. Ultra dışı yd Samsung çok tavsiye etmem ama alınabilir.Hocam 15.500 e snapdragon 8 gen 3 kanada modeli s24 buldum.
Hocam takip etmeyeceksiniz. Şu an yeninkayit çıktığı için çok pahalı. 4+4 çift sim 8 ayınızı kullanın sonra zaten ucuzlamis olacaktir.Ben 15 gün önce s24 u aldım da hocam kayıt fiyatlarını nereden takip edebilirim