TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Anladım saolasın. Bana saçma geldi yalnız. Ürün gelmedi seçeneğine basar basmaz para geri geldi. Bir araştırma bir işlem felan olmalı bence. Hatta siteye teslim aldığım bilgisi düştü. Sistemin kargosu teslim edildiği halde kargomu almadım seçeneğine tıklatması garip geldi. Neyse güzel bir hediye almış bulunduk.

Kötü amaç şöyle kullanılır benim 7-8 hesabım var mesela. Hepsiyle 1 kere iadeye izin verirlerse hoş olmaz. Umarım adres taraması felan yapıyorlardır.
Daha önceden kullanılıyordu zaten ama fixlendi diye duymuştum ama yinede istersen bu konu hakkındaki mesajları sil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 1050tl ye mikrofon var şuanda linki bulamadım, forumda alan kullanan varmıdır iyiyse almayı düşünüyorum

Yetkililer gerekirse silebilir. Ben mesajımı editlesem bile siz alıntı yapmışsınız, sizde gözükür.

Bir konuyu merak ettim. İlk siparişi verdikten sonra krediyi veriyor 2. Yi alıyoruz. İlk sipariş teslim edildikten sonra iade etsek sorun oluşur mu? Deneyen var mı?

Daha önceden kullanılıyordu zaten ama fixlendi diye duymuştum ama yinede istersen bu konu hakkındaki mesajları sil

Hocam 1050tl ye mikrofon var şuanda linki bulamadım, forumda alan kullanan varmıdır iyiyse almayı düşünüyorum
Me6s ise alınır.

Bu nasil yapikiyor bende etkinlige uygun degilsin diyor. 20 farkli hesaptan denedim hep aynj

Bu nasil yapikiyor bende etkinlige uygun degilsin diyor. 20 farkli hesaptan denedim hep aynj
Konu başlığının farklı sayfalarında benzer durumları yaşayan arkadaşlara verdiğim cevaplar mevcut bi inceleyin sıkıntı kaynağı içinden mutlaka sizinkini uyan bir durum olacaktır, eğer cevap içeriklerinden çözüm bulamaz iseniz bana detaylı içerik atın sebebi ve cozumleri konusunda yardımcı olurum size..

Bir konuyu merak ettim. İlk siparişi verdikten sonra krediyi veriyor 2. Yi alıyoruz. İlk sipariş teslim edildikten sonra iade etsek sorun oluşur mu? Deneyen var mı?

Me6s ise alınır.
Hocam denemeyin tavsiye etmem. Temu bu tarz hareketlerde ilgili hesaba kampanya tanımını geçici süreli durdurabiliyor zira test eden arkadaşlar oldu ve sonuçları o arkadaşlarda iyi sonuçlar vermedi..

Son düzenleme:
İlk wincredit alışverişimde önceden yaptığım sepeti alabildim. 2. Alışveriş de bir türlü yapamadım wincredit sayfasından seçmemi istiyor.
Almak istediğiniz ürünleri aratın, sepete ekleyin, çeşitli varyasyonlarına bakın. İllaki wincredit sayfasında çıkacaktır. Tek sıkıntı kampanyada adet seçilmiyor. Ama aynı ürünü farklı kartlardan alabiliyorsunuz böylelikle birden fazla alınabiliyor.

Son düzenleme:
Sorun olmaz. Önemli olan siparişin kargoya verilmiş olması. Kargoya verildikten sonra ne şekilde iade ederseniz edin kazandığınız kredi bakiyesi sizde kalır.

Sorun olmaz. Önemli olan siparişin kargoya verilmiş olması. Kargoya verildikten sonra ne şekilde iade ederseniz edin kazandığınız kredi bakiyesi sizde kalır.
Teşekkürler X15 gamepad almıştım normal fiyattan şimdi çok daha iyi bir gamepad i 1000 kredi ile alabiliyorum.

Dogru söylüyorsunuz akış açısından ama bu tek seferlik bir eylem olur ve Temu bir sonraki 1000 TL önerisinde de bu tarz eylemleri dikkate alıyor yani bu gibi durumlarda yeni 1000 TL yi ya tanımlamıyor ya da oldukca gec bi zaman sonra tekrar tanımlıyor bilginiz olsun..

Dogru söylüyorsunuz akış açısından ama bu tek seferlik bir eylem olur ve Temu bir sonraki 1000 TL önerisinde de bu tarz eylemleri dikkate alıyor yani bu gibi durumlarda yeni 1000 TL yi ya tanımlamıyor ya da oldukca gec bi zaman sonra tekrar tanımlıyor bilginiz olsun..
Evet olabilir. Kesin olmamakla birlikte ben de öyle olacağını düşünüyorum. Ama her seferinde öyle bir şey oluyor ki şaşırtıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,516
Üyeler
175,055
Son üye
HakuShadow
Geri