TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Benim annemin telefonda 1000tl krediyi vereli 1 hafta oldu hala yeni wincredit çarkı çıkmadı. Ondaki bakiyeyi normal ürün alır gibi kullanacağım gibime geliyor.

Bu arada az önce şunu teslim aldım. Güzel ürün.
1742034550990.png

1742034588439.png

Şuan nedense 7-8 kargoda 5 gündür hareket yok. Hava alanına taşınıyorda kaldı.

Teşekkürler X15 gamepad almıştım normal fiyattan şimdi çok daha iyi bir gamepad i 1000 kredi ile alabiliyorum.
X15i bende aldım daha elime ulaşmadı ikinciyi almayı düşünüyordum ama stok bitti sizin daha iyi dediğiniz gamepad hangisi link atabilirmisiniz

Arkadaşlar istediğiniz ürünü çıkarma taktiği nasıldı yazılmış ama yapamadım tam anlayamadım acil lazım.

Arkadaşlar istediğiniz ürünü çıkarma taktiği nasıldı yazılmış ama yapamadım tam anlayamadım acil lazım.
Asagidaki linkten erişebilirsiniz..

Sizin kargolarda duraksama var mı ? Bütün hesaplarımdaki 9 martta sipariş verdiğim kargolar daha onların hava alanına bile ulaşmadı. Seri seri gelen kargolar birden bire yavaşladı. Sürekli bakiye verdikleri için çaktırmadan ucuz olsun diye kara yolu ile mi gönderiyorlar acaba..

Üstteki ürünü alttaki üründen 2 gün sonra sipariş vermişim. Alttaki ürün 8 günde geldi. Üstteki ürün hala depoda. Diğer kargolarda bu şekilde durdu.
1742091248434.png

Benim annemin telefonda 1000tl krediyi vereli 1 hafta oldu hala yeni wincredit çarkı çıkmadı. Ondaki bakiyeyi normal ürün alır gibi kullanacağım gibime geliyor.

Bu arada az önce şunu teslim aldım. Güzel ürün.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şuan nedense 7-8 kargoda 5 gündür hareket yok. Hava alanına taşınıyorda kaldı.
Bunun markasız olanını 1 k ya aldım indirim kartı ile temudan , şuan kara yolu ile geliyor.

Sizin kargolarda duraksama var mı ? Bütün hesaplarımdaki 9 martta sipariş verdiğim kargolar daha onların hava alanına bile ulaşmadı. Seri seri gelen kargolar birden bire yavaşladı. Sürekli bakiye verdikleri için çaktırmadan ucuz olsun diye kara yolu ile mi gönderiyorlar acaba..

Üstteki ürünü alttaki üründen 2 gün sonra sipariş vermişim. Alttaki ürün 8 günde geldi. Üstteki ürün hala depoda. Diğer kargolarda bu şekilde durdu.
Alıntıyı görüntüle
Bende 8 siparisin 2 sinde bu durum var diğerleri TR gümrükte kargo firmasının almasını bekliyor diyor

Bende 8 siparisin 2 sinde bu durum var diğerleri TR gümrükte kargo firmasının almasını bekliyor diyor
Hocam bende hep bu etkinlik aktif değil yazıyor 3 telefonda da denedim hepsinde farklı hesaplar kullandım. Bir taktiği var mı ? Bu olayın.

Şu kampanyanın olayı neydi? Direkt kredi tutarını veriyor mu?
Screenshot_2025-03-16-10-06-22-991_com.einnovation.temu.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır değilmiş siparişten sonra çark çeviriyoruz %1 ihtimal ile %100 iade geliyor.

Şu kampanyanın olayı neydi? Direkt kredi tutarını veriyor mu?
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır değilmiş siparişten sonra çark çeviriyoruz %1 ihtimal ile %100 iade geliyor.
Yukarıdaki linkte aynı kampanyanın 510 TL veren versiyonuna dair açıklamalar var, bi inceleyin anlarsınız:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,764
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri