Şu kampanyanın olayı neydi? Direkt kredi tutarını veriyor mu?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır değilmiş siparişten sonra çark çeviriyoruz %1 ihtimal ile %100 iade geliyor.
Kara yolu ile gelen hiçbirşeyi almıyorum. Onun gelmesi zulüm olur. Dün gece bu ürün zamlanmıştı. 1,129,99 gibi bir rakama çıkmıştı. Artık alım yapılmaz. Fiyat düşmezse tabi.Bunun markasız olanını 1 k ya aldım indirim kartı ile temudan , şuan kara yolu ile geliyor.
Kampanyalar harici normal sepetten giderek alışveriş yaparsan limit 1130 TL ye çıkıyor ürün o yüzden görüntüleniyorKara yolu ile gelen hiçbirşeyi almıyorum. Onun gelmesi zulüm olur. Dün gece bu ürün zamlanmıştı. 1,129,99 gibi bir rakama çıkmıştı. Artık alım yapılmaz. Fiyat düşmezse tabi.
Markasız olanın fiyatı değişmiş. Markalı olan alına bilir. Tabi önerdiği ürünlerde onu gösterirse. Bende göstermiyor artık.
Alıntıyı görüntüle
Zaten öylesine aldım geç gelsede sıkıntı olmaz şuan gümrükte bu hafta elime ulaşacak inşAllah . İndirim kartı olmasa almazdım ancak çok iyi fiyata geldi.Kara yolu ile gelen hiçbirşeyi almıyorum. Onun gelmesi zulüm olur. Dün gece bu ürün zamlanmıştı. 1,129,99 gibi bir rakama çıkmıştı. Artık alım yapılmaz. Fiyat düşmezse tabi.
Markasız olanın fiyatı değişmiş. Markalı olan alına bilir. Tabi önerdiği ürünlerde onu gösterirse. Bende göstermiyor artık.
Alıntıyı görüntüle
Tam olarak nasıl yapıyorsunuz hocam? Sipariş geçiyorum fakat her seferinde vergi ile 1600 yapmak zorundayım ki 1000TL'yi geri alabileyim.Artık vergi miktarını da kredi bakiyesinden ödeyebiliyorsunuz. Son verdiğim 3 siparişte ödediğim tutarlar; 319, 236, 303 TL. Ve bu şekilde sipariş verdiğim zaman 1000 TL'lik kredi bakiyesi kampanyasından faydalanmaya devam edebiliyorum. Bunun yanı sıra arkadaşlarıma, yakınlarıma da ürünler alıyorum. Onlardan vergi miktarını bile almadığım halde ödediğim miktarı karşılıyor veya geçiyor ve yanı sıra aldığım ürünler bedavaya gelmiş oluyor. Fiyat düzenlemesi, iade edildiği halde bende kalan ürünler, iade edildiğinde normalde kredi bakiyesinden ödediğim vergi ücretini de kartıma iade alabilmem vs. de cabası. Temu bu işten nasıl kâr edebiliyor anlamıyorum. Tek açıklaması bizim gibi hesap kitap yapan ve fırsatları değerlendiren insanların azınlıkta olması herhalde.
Dua et sağlam gelsin. Çok kişinin bozuk - kırık gelmiş. Bende tereddüt ettim ama sorunsuz çalışıyor bakalım.Zaten öylesine aldım geç gelsede sıkıntı olmaz şuan gümrükte bu hafta elime ulaşacak inşAllah . İndirim kartı olmasa almazdım ancak çok iyi fiyata geldi.
Hele bi gelsin 45 gündür bekliyoruz.Dua et sağlam gelsin. Çok kişinin bozuk - kırık gelmiş. Bende tereddüt ettim ama sorunsuz çalışıyor bakalım.
Videoları ve yazdığım konu içeriklerini detaylıca bi inceleyin daha net anlarsınız hocamTam olarak nasıl yapıyorsunuz hocam? Sipariş geçiyorum fakat her seferinde vergi ile 1600 yapmak zorundayım ki 1000TL'yi geri alabileyim.
Bu ne ki?
Bilgisayar kasasıBu ne ki?Harbi pek anlamam o kadar ince merakımdan soruyorum
Yaw ne bilim bilgisayar örtüsü demiş adamlar baktığımda kasa gibi duruyordu ama Temu bu sağ gösterip sol vuruyo tufaya gelmeyelim dedim ne bilimBilgisayar kasası. Bizde ne kadar fiyatları bilmiyorum ama 600tlye bilgisayar kasası. Avantaj mı değil mi bilmiyorum tabi.