Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Taşlıova
Sorun olmaz. Önemli olan siparişin kargoya verilmiş olması. Kargoya verildikten sonra ne şekilde iade ederseniz edin kazandığınız kredi bakiyesi sizde kalır.
Dogru söylüyorsunuz akış açısından ama bu tek seferlik bir eylem olur ve Temu bir sonraki 1000 TL önerisinde de bu tarz eylemleri dikkate alıyor yani bu gibi durumlarda yeni 1000 TL yi ya tanımlamıyor ya da oldukca gec bi zaman sonra tekrar tanımlıyor bilginiz olsun..

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Dogru söylüyorsunuz akış açısından ama bu tek seferlik bir eylem olur ve Temu bir sonraki 1000 TL önerisinde de bu tarz eylemleri dikkate alıyor yani bu gibi durumlarda yeni 1000 TL yi ya tanımlamıyor ya da oldukca gec bi zaman sonra tekrar tanımlıyor bilginiz olsun..
Evet olabilir. Kesin olmamakla birlikte ben de öyle olacağını düşünüyorum. Ama her seferinde öyle bir şey oluyor ki şaşırtıyor.

KingDeViL

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Benim annemin telefonda 1000tl krediyi vereli 1 hafta oldu hala yeni wincredit çarkı çıkmadı. Ondaki bakiyeyi normal ürün alır gibi kullanacağım gibime geliyor.

Bu arada az önce şunu teslim aldım. Güzel ürün.
1742034550990.png

1742034588439.png

Şuan nedense 7-8 kargoda 5 gündür hareket yok. Hava alanına taşınıyorda kaldı.

Takkkql

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
Teşekkürler X15 gamepad almıştım normal fiyattan şimdi çok daha iyi bir gamepad i 1000 kredi ile alabiliyorum.
X15i bende aldım daha elime ulaşmadı ikinciyi almayı düşünüyordum ama stok bitti sizin daha iyi dediğiniz gamepad hangisi link atabilirmisiniz

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,572
İsim
Diyarhan

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Vaga
Arkadaşlar istediğiniz ürünü çıkarma taktiği nasıldı yazılmış ama yapamadım tam anlayamadım acil lazım.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Taşlıova
Arkadaşlar istediğiniz ürünü çıkarma taktiği nasıldı yazılmış ama yapamadım tam anlayamadım acil lazım.
Asagidaki linkten erişebilirsiniz..

KingDeViL

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Sizin kargolarda duraksama var mı ? Bütün hesaplarımdaki 9 martta sipariş verdiğim kargolar daha onların hava alanına bile ulaşmadı. Seri seri gelen kargolar birden bire yavaşladı. Sürekli bakiye verdikleri için çaktırmadan ucuz olsun diye kara yolu ile mi gönderiyorlar acaba..

Üstteki ürünü alttaki üründen 2 gün sonra sipariş vermişim. Alttaki ürün 8 günde geldi. Üstteki ürün hala depoda. Diğer kargolarda bu şekilde durdu.
1742091248434.png

yaman..k

80+ Silver
Benim annemin telefonda 1000tl krediyi vereli 1 hafta oldu hala yeni wincredit çarkı çıkmadı. Ondaki bakiyeyi normal ürün alır gibi kullanacağım gibime geliyor.

Bu arada az önce şunu teslim aldım. Güzel ürün.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şuan nedense 7-8 kargoda 5 gündür hareket yok. Hava alanına taşınıyorda kaldı.
Bunun markasız olanını 1 k ya aldım indirim kartı ile temudan , şuan kara yolu ile geliyor.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Taşlıova
Sizin kargolarda duraksama var mı ? Bütün hesaplarımdaki 9 martta sipariş verdiğim kargolar daha onların hava alanına bile ulaşmadı. Seri seri gelen kargolar birden bire yavaşladı. Sürekli bakiye verdikleri için çaktırmadan ucuz olsun diye kara yolu ile mi gönderiyorlar acaba..

Üstteki ürünü alttaki üründen 2 gün sonra sipariş vermişim. Alttaki ürün 8 günde geldi. Üstteki ürün hala depoda. Diğer kargolarda bu şekilde durdu.
Alıntıyı görüntüle
Bende 8 siparisin 2 sinde bu durum var diğerleri TR gümrükte kargo firmasının almasını bekliyor diyor

yaman..k

80+ Silver
Bende 8 siparisin 2 sinde bu durum var diğerleri TR gümrükte kargo firmasının almasını bekliyor diyor
Hocam bende hep bu etkinlik aktif değil yazıyor 3 telefonda da denedim hepsinde farklı hesaplar kullandım. Bir taktiği var mı ? Bu olayın.

Top Bottom