Neler Yeni

Yardım Araba kaza sonrası onarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
fb düşmanı
Hocam bir şey derdim de olmaz. Herkesin zorla aldığı arabayı küçümsemeyin. Sana lüks olmayabilir. Ayrıca farı nerden baksan 20-30 k. E tramer de şişiriyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca cevap veren herkese teşekkür ederim. 20k para mı diyenlerden , birinin zorla aldığı arabayı kucumseyenlerden dolayı artık cevap vermeyeceğim. Sadece düzgün cevap veren herkese teşekkür ederim
Tramer şişince araba gitmiyor mu anlamadım? Tramersiz ama nerede tamir edildiği belli olmayan arabayı mı tercih edersin? Trameri belli yetkili servis tamirli aracı mı?Okuduğunu anlayamamışsın. Adam sana sigortası varken neden para verip yaptırsın.Far 20-30 k sigorta ödeyecek.Burada uyanıklık yapmaya kalkıyorsun. Ne tutarsa işlesin tramere ne var? Alırsın değer kaybını devam edersin.

Araba dümdüz egea yani biz de bindik. Parçası ucuz yaptır geç işte.

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alperen
Tramer şişince araba gitmiyor mu anlamadım? Tramersiz ama nerede tamir edildiği belli olmayan arabayı mı tercih edersin? Trameri belli yetkili servis tamirli aracı mı?Okuduğunu anlayamamışsın. Adam sana sigortası varken neden para verip yaptırsın.Far 20-30 k sigorta ödeyecek.Burada uyanıklık yapmaya kalkıyorsun. Ne tutarsa işlesin tramere ne var? Alırsın değer kaybını devam edersin.

Araba dümdüz egea yani biz de bindik. Parçası ucuz yaptır geç işte.
Zaten her halükarda yetkili serviste yaptiracagim. Eğer ücretini servise ödemezse sigorta yaparsa değer kaybı davası açacağım. Yoksa arabanın değeri kat be kat düşecek?
Ucuz dediğin bir far 20-30 k hocam siz ödeyin bana yapıyım o zaman. Bana pahalı bu fiyatlar

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,479
İsim
.
Zaten her halükarda yetkili serviste yaptiracagim. Eğer ücretini servise ödemezse sigorta yaparsa değer kaybı davası açacağım. Yoksa arabanın değeri kat be kat düşecek?
Ucuz dediğin bir far 20-30 k hocam siz ödeyin bana yapıyım o zaman. Bana pahalı bu fiyatlar
Hocam geçmiş olsun fotoğraf varmı yardımcı olmaya çalışalım ?

eneskaya6

80+ Silver
Ya kardeş hem cahilsin bu konularda hem millete bilmediğin şey için direniyorsun. 5 kuruş değer kaybı alamayacaksın ve o tramer arabana işlenecek. Servis dışında bi yere gitmek istemiyon, tramer olmasin diyon olursa 100/150bin tl değer kaybı alırım diyon :)?

20Bin tl far da hem ücret olarak hem tramer olarak hic bisey o kadar gereksiz şu konuyu büyüttün ki 2 ay önce far+ tampon boyandığı icin 98k tramer işlendi aracıma gören kimse dert etmedi serviste yapıldığı için.

Serviste yaptıracaksan baska yolu yok o tramer işlenecek plastik parcalar olduğu icinde değer kaybı alamayacan bu kadar.
Dışarda yaparsan daha az tramer işlenir

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
fb düşmanı
yav adamın sigortası ödeyecek zaten adam niye ödesin. ben niye ödeyeyim kardeş iyi misin sen? sen zaten ödemeyeceksin bir şey

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alperen
Ya kardeş hem cahilsin bu konularda hem millete bilmediğin şey için direniyorsun. 5 kuruş değer kaybı alamayacaksın ve o tramer arabana işlenecek. Servis dışında bi yere gitmek istemiyon, tramer olmasin diyon olursa 100/150bin tl değer kaybı alırım diyon :)?

20Bin tl far da hem ücret olarak hem tramer olarak hic bisey o kadar gereksiz şu konuyu büyüttün ki 2 ay önce far+ tampon boyandığı icin 98k tramer işlendi aracıma gören kimse dert etmedi serviste yapıldığı için.

Serviste yaptıracaksan baska yolu yok o tramer işlenecek plastik parcalar olduğu icinde değer kaybı alamayacan bu kadar.
Dışarda yaparsan daha az tramer işlenir
Hocam bende bilmediğim için buraya yazdım farkettiyseniz. Değer kaybını sigorta girerse alırım diye belirttim. Hocam bir de alıcılar genelde trameri gördüğü için vazgeçiyor o yüzden tedirginim.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
okr

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,479
İsim
.
Teşekkürler hocam buyrun servis harici yaptırmayı düşünmüyorum ama
Hocam çok şükür kaputta bir şey yok tamponu değiştirmene gerek yok aslında.
Servis değiştirebilir onların işi belli olmaz.Farın da camı değişir tertemiz olur bu araba.

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alperen
Hocam farın ayağı kırıldı kırılmasa cami degistirmeyi düşünüyorduk. Tampon da üst ve alttan kırıldı tamiri de kes geri yap vs olur o da satarken bilmiyorum hocam. Can sıkıyor işte

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
okr
Hocam farın ayağı kırıldı kırılmasa cami degistirmeyi düşünüyorduk. Tampon da üst ve alttan kırıldı tamiri de kes geri yap vs olur o da satarken bilmiyorum hocam. Can sıkıyor işte
yani hocam tramer işlesin istemiyorsan sanayide yaptırabilirsin bunu ama fiat servisi garantiden çıkarır büyük ihtimal o da var.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,479
İsim
.
Hocam sanayide o tamponu öyle bir yapıyorlarki sanırsın bayiden sıfır çıkmış.
Bence servise hiç bulaşma tramer falan madem korkuyorsun.
Tampona Göçük Düzeltme + Boya
Farı da yeni alırsın tertemiz olur.
Servise girsen en kötü 40-50K tramer yazar.
Burada 10K lık iş var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,097
Üyeler
170,470
Son üye
Dofhll
Top Bottom