ERDEMCHAMP5524
80+
- Reaksiyon skoru
- 107
Merhabalar 8 bin tl bütçem var kumaş oyuncu koltuğu arıyorum bu 3 koltuk arasında kaldım hangisini önerirsiniz
Tercihimi muhtemelen xdrive dan kullanacağım gibi duruyorBen de bu sorunun cevabını arıyorum. Özellikle amazon'dan alacağım için bu iki marka çok önemli.
Amazon'un kendisi sattığı için xdrive'a daha yakın bakıyorum ama model konusunda karar veremedim 2 aydır.
Bir taraf hawk al geç diyor , diğer taraf ise hawk beğenmiyorkimisi xdrive güzel diyor kimisi ucuz xdrive alınmaz diyor
bir kaç gün önceye kadar amazon satıcılı koltuklar vardı anka hira 15'li plus vs , şu an pek kalmadı. İstiyorsanız bekleyin biraz.Tercihimi muhtemelen xdrive dan kullanacağım gibi duruyor
Başka güvenilir satıcılarda var amazon olması şart değil bencebir kaç gün önceye kadar amazon satıcılı koltuklar vardı anka hira 15'li plus vs , şu an pek kalmadı. İstiyorsanız bekleyin biraz.
Sizin için değilse o zaman f/p indirim olunca alabilirsiniz. Hepsiburada vs oluyoBaşka güvenilir satıcılarda var amazon olması şart değil bence